2777
2789

فعلا قراره طبقه بالای منزل مادرشوهرم زندگی کنیم 

البته جهازمون رو میچینیم ولی چون کادردرمان طرحی توی استان دیگه هستیم و پاویون ساکن هستیم، تا اتمام طرح که یه سال دیگه ست، فقط ماهی دو سه روز میریم خونه مون که برای عروسی جهاز میچینیم اونجا. به همسرم گفتم بعد اینکه طرحمون تموم شد و رفتیم شهرمون ، برام خوشایند نیست اونجا زندگی کنیم احساس استقلال و ازدواج نمیکنم اونجوری

همسرم چشم رو گفته ولی اینکه عملی بشه الله اعلم

حالا نمیدونم برای جهیزیه پرده بخرم یا نه؟؟ 

هزینه های پرده ی هال و دو اتاق خواب شاید حدود سی میلیون بشه شایدم بیشتر( اون مدلی که من درنظر دارم ) 

اگه بریم جای دیگه رهن، پرده ها قابل استفاده هستن؟ 

مستاجر ها چیکار میکنن وقتی ممکنه خونشون رو تعویض کنن؟ 

بخاطر همین به مامانم گفتم الکی پرده ی ساده بزنیم و هزینه بیخود نشه

ن منم خونه مادرشوهرمم پرده رو شوهرم خرید

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بدون پرده که نمیشه ولی به نظرم اونقدر هزینه نکن یه پرده ی سفید ساده مثلا حریر بزن علی الحساب تا بعد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

من نزدیک هشت ساله مستاجرم 

از پرده جهیزیه ام همه جا استفاده کردم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

چرا همتون میگید بدون پرده نمیشه چرا نشه اخه ؟ ما الان چند ساله کرکره هامون بالاست و انگار اصلا کرکره نداریم پرده مون هم همینطور ولی عزیز جانم جهازتو نبر اونجا ببری دیگه نمیتونی بیای بیرون از اون خونه

خیلی وقتی نمیخاید اونجا زندگی کنید چرا جهیزیه میچینید از من گفتن رفتی دیگع نمیتونی از اونجا بلند شی

اره میدونم رفتم بلند شدن خیلی سخته 

ولی خب عروس جهیزیه رو کجا بچینه؟؟ شب عروسی کجا بخوابه؟؟ و بعد مراسم عروسی که از تالار می‌رن خونه شون من کجا برم؟ 

یعنی اگه خونه رو عوض کنه کسی، پرده هاش بکار نمیاد؟ اخه میگن سایز پنجره که برنمیداری پس هرجایی بری می ...

اندازه پرده هاتوهرخونه متفاوته ولی بنظرم ساده بزن بعدازاینکه خونت قطعی شداون موقع هزینه کن واون مدلی که دوست داری روبزن