2777
2789
عنوان

همینن امروز از صفرر بخوایم شروع کنیم برای کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 25 پست
نمیای باهم بخونیم

چرا که نه 😁 کجا بخونیم ؟ درخواست بده بهت آیدی بدم ❤

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
میتونه چون ۶۰ درصد کنکور تشریحیهنمراتش خوب باشه خیلی جلو افتاده

نهاییارو سخت کردن اکثرا سوابقو کامل نمیگیرن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نهاییارو سخت کردن اکثرا سوابقو کامل نمیگیرن

عزیزم چرا ناامیدشون میکنید من پارسال دو ماه خودم رتبم ۱۶۰۰ شد اگه از الان درست و اصولی و بااستمرار بخونه حتما زیر ۱۰۰۰ میشه   

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
نه متاسفانه شهرستان من تمام ذخایر فرهنگیان اش رو سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ برداشت دعوت به مصاحبه نشدم ترازم۹۰۰ ...

وای چه بد منم فرهنگیان میخوام همیشه ترسم اینه زیاد دانشجو نخوان خدایی نکرده 💔💔😥😥 امسال خیلی حرف و حدیث شنیدم دیگه دوست ندارم پشت بمونم 

دقیقا میتونی بخونی فقط اینکه حتما هدف و رتبه ای که مد نظرته رو ، روی یه کاغذ بنویس بزن به دیوار اتاقت خیلی تاثیر داره و اینکه هر چقدر مشاور داشته باشی هیچ مشاوری اندازه ی خودت ، خودت رو نمیشناسه مثلا مشاورت میگه ریاضی رو همه اش رو بخون ولی تو نمیتونی و یاد نمیگیری اون موقع چیکار میکنی ؟ میگی خوب من تو این مبحث خوبم همونو تقویت کنش 

وای چه بد منم فرهنگیان میخوام همیشه ترسم اینه زیاد دانشجو نخوان خدایی نکرده 💔💔😥😥 امسال خیلی حرف ...

همش به خودت بستگی داره من یه سال پشت کنکور بودم سال اول از مصاحبه رد شدم سال دوم دعوت به مصاحبه نشدم قیدش رو زدم الانم راضی ام همه که فرهنگیان نمیرن درسته خیلیییی خوبه ولی  اینهمه دانشجو تو دانشگاه های تاپ دارن درس میخونن

همش به خودت بستگی داره من یه سال پشت کنکور بودم سال اول از مصاحبه رد شدم سال دوم دعوت به مصاحبه نشدم ...

دقیقا منم سال اول رد شدم واییی بخدا ترسیدم اصلا دعوت نشم بدبخت میشم 😭💔 من شرایطم خاصه نمیتونم دانشگاه دیگه برم .. اگه تراز کنکورم مثلا ۱۱ هزار بشه و تراز نهایی ۱۰ هزار حتما قبول میشم به نظرتون ؟

دقیقا منم سال اول رد شدم واییی بخدا ترسیدم اصلا دعوت نشم بدبخت میشم 😭💔 من شرایطم خاصه نمیتونم دانش ...

قطعی نمیتونم بگم بستگی به ظرفیت شهرتون یا استانتون داره ولی امیدوارم موفق بشی عزیزم

قطعی نمیتونم بگم بستگی به ظرفیت شهرتون یا استانتون داره ولی امیدوارم موفق بشی عزیزم

ظرفیت شهرمون که دو ساله ۲۶ تا دختر میخواسته احتمالا سال دیگه هم همین حدود باشه..

ممنونم انشاءالله