2777
2789
الان عمومیا باز وارد کنکور شده؟؟؟ممنونم از دعات😍😍😍🥲🥲🥲🥲🥲ببین کتاب دارم تخصصیارو از پارسال عکس ...

مث خودمی فقط خودتی و خودت

افتصاحمون انداختن جلو رشدمون گرفتن

بدبختمون کردنآخرش موندیم یازدهم بخونیم یا نهیهو تموم میشه میبینی نظام جدید میادیا دهم میبینی نهایی م ...

دیوونه ان دیگه 

خودشون فازشون رو نمیدونن

من اولین کنکورم ۴۰۲ بود زرتی یهو کنکورو تغییر دادن شانس ما

اما اینو بگماا

نمره های نهایی من خیلی کمکم کرد گرچه درس نخوندم اما باز همون ۲۰ دینی یا ۱۸ عربی رو راحت تر میشه گرفت تا دینی و عربیو بخوای ۸۰ ۷۰ بزنی

.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان عمومیا باز وارد کنکور شده؟؟؟ممنونم از دعات😍😍😍🥲🥲🥲🥲🥲ببین کتاب دارم تخصصیارو از پارسال عکس ...

عمومیا تو نهایی هست دیگه اما کتاب بگیری بهتره 

فرمول ۲۰ من داشتم 

ببین عمومیارو مثلا خیلی سخت کردن روال قبل نیست 

خیلی سبز عالیه به عنوان منبع اول 

حالا بعدا که یدور خیلی سبزو زدی زیست جامع ای کیو بخر عالیه ..

زیستتو خیلی میبره بالا

حتما شروع کن و کم کم بخون

اگه بخوای بزاری سال دیگه بخونی باید با روزی ۹ ،۸ ساعت شروع کنی که سخته برای ادم 

الان کم کم بخون

.

مث خودمی فقط خودتی و خودتافتصاحمون انداختن جلو رشدمون گرفتن

ببین اگ بگم با من چکارا کردن نفری یه بسته دستمال تموم میکنیم از اشک😂😂😂

من اون موقع مجرد بودمو مجبور شدم درسو ول کنم برم سرکار

الانم بخدا کلی مسئولیت رو سرمه باردارم هستمو و همسرم مشوق نیست و هی میگه تو این سن ب چه دردت مبخوره نمیتونی و اینا

ولی من باید بخونم چون این تنها چیزیه ک واقعا میخواستمو اگ نرسم ب. تنها چیزی ک خواستم بوده، با حسرت میمیرم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
عمومیا تو نهایی هست دیگه اما کتاب بگیری بهتره فرمول ۲۰ من داشتم ببین عمومیارو مثلا خیلی سخت کردن روا ...

حتما شروع میکنم

وای ان شاالله خدا براتخیر بیاره پشت سر هم

چقدر بار فکریمو کم کردی

خدا تورو رسوند بخدا

فرمول ۲۰ برای نهاییابخرم؟

سوال نهایی داخلشه؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
حتما شروع میکنموای ان شاالله خدا براتخیر بیاره پشت سر همچقدر بار فکریمو کم کردیخدا تورو رسوند بخدافر ...

قربونت❤

هم درسنامه داره

هم سوالات نهایی سالای قبل تااا ۴۰۳ 

برای هزینشم بنظرم چاپ ۴۰۲ بگیری ضرر نمیکنی ۴۰۳ الکی گرون شده نهایت سوالای ۴۰۳ رو دانلود میکنی حل میکنی

من دینی خریدم و زبان و عربی 

اما برگردم عقب برای تمام درسا میخرم 

دینی ۲۰ شدم البته ابنهمه خوندم ب نسبت بقیه درسا اسون دادن

عربی ۱۹ و زبان اما یه فاااااجعه ای داده بودن که دختره بعد ۶ سال زبان خوندن سر جلسه هنگ بود

.

عمومیا تو نهایی هست دیگه اما کتاب بگیری بهتره فرمول ۲۰ من داشتم ببین عمومیارو مثلا خیلی سخت کردن روا ...

راستی تست و آزمون کجا شرکت کنم

حتما شروع میکنموای ان شاالله خدا براتخیر بیاره پشت سر همچقدر بار فکریمو کم کردیخدا تورو رسوند بخدافر ...

اتفاقا ما بهتر میخونیم تا ۱۸ ساله ها

ما فکرمون سمت پسر و جنس مخالف نیست

هدفمند تر هستیم

قربونت❤هم درسنامه دارههم سوالات نهایی سالای قبل تااا ۴۰۳ برای هزینشم بنظرم چاپ ۴۰۲ بگیری ضرر نمیکنی ...

معلوم نیست علت این کاراشون چیه

ک چی آخه

بجای تمرکز رو‌درسای دانشگاه و کار عملی و اصولی چسبیدن ب درسای مدرسه و دبیرستان 

راستی تست و آزمون کجا شرکت کنم

ببین اکثرا قلمچی شرکت میکنن 

ماز و گزینه ۲ هم خوبه ها 

گزینه ۲ سطحش بیشتر نزدیک کنکوره و اسون تر 

ماز سخته

قلمچی یوقتایی از کنکورم میزنه جلو

اما باز انتحاب اکثرررر کنکوریا قلمچیه 

میتونی قلمچی انلاین بدی بورسیه بشی فکر کنم 

حضوریشم خوبه 

اما به ترازاش اعتمادی نیست چون خیلیا تقلب میکنن

.

اتفاقا ما بهتر میخونیم تا ۱۸ ساله هاما فکرمون سمت پسر و جنس مخالف نیستهدفمند تر هستیم

آره

ذهنمونم بازتره

بیا استارت بزنیم حیفه ها

بعد چند سال دیگه حسرت امروزو میخوری