2777
2789
عنوان

خیلی احمق و ساده ام

124 بازدید | 14 پست

بچها من تا دیشب فکر میکردم مادرشوهرم خیلی دوسم داره خیلی باهام روراسته عین همینه ک داره باهام رفتار میکنه ولی دیشب رفتم چت همسرم ومادرشو خوندم خیلی حالم بده

بیشتر از اینکه چطوری اینهه دوروعه

چطوری داره با سیاست و ادای ادمهای مظلوم ومادرنمونه وبدبخت دراوردن شوهرمو میکشونه سمت خودش

بعد من احمق ذره ای سیاست ندارم فکر میکنم همه‌مثل خودمن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه شب به شوهرم گفتم چرا مامانت وخواهرت اینهمه میرن مسافرت گردش تفریح تاحالا یبارم به من نگفتن توهم بیاباهامون تنهایی حوصلت سرمیره

یا روز دخترش واسه دخترش استوری گذاشته واسه من نذاشته مگه ن میگه توهم مثل دخترمی

شوهرمم رفته بود پیام داده بود به مامانش ایناروگفنه بود ک‌من ناراحتم و باید به منم بها بدن

یه کولی بازی دراورده بود مامانش ک پشمام ریختتت

گفته بود زنت تورو داره همه جا میبریش میاریش تاحالا یبارم به من نگفتین توهم بیا از وقتی زن گرفتی یادت رفته مادر داری

من حتا خودمم گفتم بیام باهاتون تووزنت ب روی خودتون نیوردین(اولین مسافرت دونفرمون میخواست پاشه باهامون بیاد چون انقدر روی مخ‌پدرشوهرم رفته بود ک پدرشوهرم گفت باید مادرتم ببرین ما محل نذاشتین خودمون دوتا رفتیم)

یا گفته بود زنت خودشو از ما دور میگیره درصورتیکه من دوسیفت سرکارم و کلاهم ادم درونگرا وخجالتی هستم بااین‌وجود هفته ای دوبار میرم سر میزنم

شوهرمم رفته بود پیام داده بود به مامانش ایناروگفنه بود ک‌من ناراحتم و باید به منم بها بدنیه کولی باز ...

خدایی این دیگه کیه ک میخواست مسافرت دوتاییتون هم باهاتون بیاد

کاربری دوم