2777
2789

حالا مادرشوهرم از اول هفته دعوتمون کرده راستش بخوای زن مهربونیه ولی حسابی کلافمون میکنه میرم خونه ش هی از درد و مریضی میگه از دامادش میگه نامردی کرده در حق دخترش  ... خونهش حوصله ام سر میره ...از اینا نریم خونش میگه همسایه ها میگن عروسش دوست نداره برای همین خونه ش نمیاد.حالا خونه مامانم برم حیاطش سرسبز پر از سبزی خوردن خیلی خونش صفا داره.راستش بخوای من از خونه اپارتمانی خوشم نمیاد حالا اپارتمانی باشه یه چند نفر تو خونه باشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه از خونه مامانت دوری

اره یه شهر....راستش بخوای بدون شوهرم دلم نمیخواددبرم خونه ش ‌...حالا مامانم میگه دلت خواست خودت تنها بیا دعوت لازم داری😄به شوهرت چیکار داری

چه حس خوبی از خونه ی مامانت گرفتم

خونه ش ویلایی یه باغچه بزرگ داره پر از ترب و کاهو و سیر و جعفری و گشنیز....اون ور حیاطش دوتا درخت ازگیل و یه درخت انگور..‌انگار بهشت سبز

چقد حرفاش شبیه حرفایه مادر شوهر منم هست😂🤣🌹تحمل کن هر چی باشه مادر همسرته انشالله میری خونه مامانت ...

باور میکنی تا دسشویی من بیرون میام شروع حرف زدن میکنه😄بیشتر از این ناراحتم چقد حرفای منفی میزنه ‌....دامادش بدی کرد طلاق گرفته هنوز دامادش دوست داره حالا داماد هر چی بدی بود کرده

باور میکنی تا دسشویی من بیرون میام شروع حرف زدن میکنه😄بیشتر از این ناراحتم چقد حرفای منفی میزنه ‌.. ...

😂🤣👍🏻درکت میکنم آدم حرکت دیگه ای هم نمیتونه بکنه بی احترامی میشه دقیقا عین همینه برا منم🤣با این تفاوت که خونه اینا ویلایی و بزرگ حیاطشون قشنگ🤣😂🌹

حالا مامان من دورش بگردم از اول که میری میگه نماز خوندی این ذکر امروز بیا بگو بیا یک کتاب خوندم برات ...

خوشبحالت ....حالا مادرشوهرم همش دنبال فیلم خیانت خارجیه