2777
2789

سلام نزديك سه هفته ميشه كه همسرم با پدرش صحبت نمينه و تو يك ساختمونيم

منم ازين فرصت انگار حال روحيم بهتره چون از خانواده همسرم متنفرم

از پدرش خيلي بدي ديدم توي تاپيكاي قبلم گفتم بين من و جاريم كلي فرق ميذاره و هواي اون رو بيشتر داره و جاريمم زبون بازه

من آدم تو دار و مغروريم ( اصلا چيز خوبي نيست ميدونم)

پدرشوهرم به خانوادم اصلا احترام نذاشت

حتي مادرشوهرمم كلي بدي كرده بهم

خلاصه از همشون بدم مياد و تو اين چن وقت منم اصلا خبري از اونا نگرفتم

دلم ميخواد از هم بي خبر باشيم

از پدرشوهرمم همينطور

همسرمم متوجه شده از خانوادش بدم مياد

الآن هم اونا كار خونه دارن فكر كنم يه قسمتي نياز به تخريب داره

منم اصلا نرفتم بهشون سر بزنم

به من چه

متنفرم ازشون و نميتونم جلوشون لوس باشم و قربون صدقشون برم

روز پدر نزديكه چيكار كنم؟

دلم نميخواد اصلا نگاهش كنم مردك بد جنس رو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرایط منم مثل توعه منتها‌اونا پدر پسرن سریع اشتی میکنن بخصوص ی اپارتمانین این وسط تو میشی ادم بده روز پدر ی شیرینی بگیر عصر برو یساعت سر بزن تبریک بگو بیا 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

عزیزم میفهمم چی میگی ولی قطع ارتباط کامل هم درست نیست

خدای نکرده اگه دو روز دیگه ی چیزیش بشه شما روتون میشه برید 

به نظرم شما خودتو قاطی این قهر نکن قطعا اونا آشتی میکنن به زودی

عزیزم میگی تودار و مغروری ، اسمتم گذاشتی خانم عقرب ، میدونی میخوام چی بگم ؟ ادما از روز اول یه انرژی ای دریافت میکنن که بسته به میزان درک و صبر و وسعتشون واکنش نشون میدن

الان اون جاری زبون باز یا هر ادم زبون باز دیگه هر کی رو که باشه جذب میکنه چون آدما از تعریف تمجید خوششون میاد و از نگاه بالا به پایین و غرور و بی محلی و سکوت بدشون میاد

البته که بین کم حرفی و غرور مرز هست

مشکل شما ظاهرا یکطرفه نیست ، پس برای روز مبادا رابطه رو قطع نکن یعنی اگه روبرو شدی عادی باش ، هر وقت همسرت رفت برو ولی اگه تصادفی روبرو شدی عادی باش وگرنه بعدا یه روزهایی پیش میاد که اگه قطع باشی خودت اذیت میشی