2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی از چشمم افتاده دیگه دوسش ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 36 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ده سالشه من بلند شدم هولم داد مامان پاتو نزاری رو اتودم من تعادلم از دست دادم شوهرم بهش وحشیانه حمله ...

شوهرت همیشه اینجوریه یا جدیدا مشکلی پیدا کرده منظورم اینه که فکرش به خاطر مشکلی درگیره

دقیقا منم مثل توعم موقعی دعوام میشه کلا متنفر میشم ازش از چشمم میفته ولی آشتی ک میکنم یادم میره😄

من یادم نمیره هزاران بار تکرار شده ازش بدم میاد

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
کارایی که انجام میدی چیان

باشگاه میرم به اندامم توجه میکنم که الان یماهه نرفتم دیگه ،به پوست و موم میرسم لیزر میرم همیشه اصلاحم خونم تمیزه ،غر نمیزنم اصلا و از همه مهمتر مهربونم خیلی 

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
شوهرت همیشه اینجوریه یا جدیدا مشکلی پیدا کرده منظورم اینه که فکرش به خاطر مشکلی درگیره

از اول😔

قرار بود برا روز مرد جشن بگیرم کیک سفارش بدم ولی با کارا و رفتاراش کاری کرد از چشام افتاد و دیگ اونک ...

چیکار کرد؟

اولین بارش بود ازت عذرخواهی کرد

نه عزیزم میگم از اول اخلاقش بد بود ،عذر خواهی؟ نه بابا طلبکارم هست ،یه چیزی بهت بگم مگه مهریه حق ما نیست من تا حالا ازش مهریه نخاستم ولی چندبار گفته هزار برابر مهریه ات تو خونه من خرج خورد و خوراکت شده از من مهریه نمیخوای، منم گفتم منم وظیفه ام انجام کارای خونه ات نبوده ،آخه این حرفه یک مرد به همسرش بزنه؟؟ 

چیکار کرد؟

دروووووغغغغ گویی زیاد و اینک دیشب با دوستاش مجردی رفته بودن باغ و ویلایی دوستش ......همون باغ و ویلایی ک میگ داداشش با همون مرده صاحب ویلا زن.... میبرن ولی من دیگ ک فهمیدم بهش گفتم تو حق نداری دیگ با اون دوستت حتی سلام و علیک کنی ولی دیشب اونجا رفته بود و خیلی دیر اومد ساعت ۴ و نیم صبح بو سگ میداد قهرم 

.

نه عزیزم میگم از اول اخلاقش بد بود ،عذر خواهی؟ نه بابا طلبکارم هست ،یه چیزی بهت بگم مگه مهریه حق ما ...

مشکلاتت باهاش زیاده حتما یه مشاوره برو مشورت بگیر که با همچین مردی باید چطور رفتار کنی که بچه ات آسیب نبینه 

شوهرا همشون اینطورن بعد ی مدتی براشون تکراری میشی پست میزنن این قانون طبیعته

چه حرفیه میزنید پس خوبه ماهم بگیم شوهرامون تکراری شدن باید پسشون بزنیم؟ همسر خودت بهت همچین دیدی پیدا کنه قابل هضمه واستون؟