من خیلی از رانندگی میترسم. واسه خرید ماشین هم باید یه بخشی از طلاهامو بدم. البته قراره با مربی ام برم تمرین اون اوایل نه اینکه تنها رانندگی کنم. بعد مربی ام هم با داداشم تمرین میکنم.
حالا با این اوصاف به نظرتون کار اشتباهی نیست؟
یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم ۶ ماهه ماشین خریدم تاحالا ۳ بار تصادف کردم البته خیلی جزئی بود و بی دقتی خودم 😬
"تنهایی" به اندازهی دخانیات باعث مرگ و میر میشود! تنهایی و نداشتن دوست با افزایش سطح فیبرینوژن که میتونه منجر به لخته شدن خون و سکته بشه ارتباط داره. بیاید با هم دوست باشیم:)
آره دوباره ولی چیز خاصی نشد کار به افسر نکشید خداروشکر
"تنهایی" به اندازهی دخانیات باعث مرگ و میر میشود! تنهایی و نداشتن دوست با افزایش سطح فیبرینوژن که میتونه منجر به لخته شدن خون و سکته بشه ارتباط داره. بیاید با هم دوست باشیم:)