2777
2789
عنوان

ویزام اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 3023 بازدید | 182 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین دیگه همین ایشون هفته دیگه پرواز مستقیم ایرا_امریکا داره:))

از همینجا تا ناف نیویورک:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

اصلا نیازی به تجربه نیس بخدا. یه کور معمولی هم میفهمه چرنده. از همون خط اول

😅😂بله متاسفانه 

ولی الان شما و چند نفر دیگه مخصوصا همتون پر از تجربه این

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

حالا کاری به راست و دروغ تاپیک ندارم 

درس بخون حسابی هم بخون  یه رشته درست حسابی رو بورس حداقل تا ارشد نامبروان باش مقاله داشته باش

نمره ایلتس بالا هم بگیر

اونوقت می بینی راحت میشه فاند گرفت و رفت 

زحمت داره ولی به نتیجه اش می ارزه 

از همینجا تا ناف نیویورک:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

جالبه هیچ ایالتی هم نه 

دقیقا میریم نیویورک:)))

آی خداوندا این شادی هارو از ما نگیر 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

جالبه هیچ ایالتی هم نه دقیقا میریم نیویورک:)))آی خداوندا این شادی هارو از ما نگیر

بله..اخی..دلت خواست؟؟ ایشالا خودت یه روزی فعلا از الان چششو داشته باش که بقیه رو ببینی

قلب اگر می دانست از دنیا چه خواهد کشید، می ایستاد:)

جالبه هیچ ایالتی هم نه دقیقا میریم نیویورک:)))آی خداوندا این شادی هارو از ما نگیر

نیویورک:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

دختر 18 ساله:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

اونوقت پولدارای تهران با این وضع اقتصادی به زور بتونن یه هُلُفدونی تو نیویورک برن اونم یه شب:)))))))))))

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

میشه ربطشو به خودتون رو بدونم؟

ربطش اینه که مخاطب فعال هستم. اگر نمیدونی بهت بگم که مخاطب فعال مخاطبیه که گول نمیخوره. حالا انشالله موفق بشی تو درسات و بتونی مهاجرت کنی

پزشک کوچولو🩺📚