2777
2789
عنوان

تنبیه کردن شوهرم واجب تره یا خوشحال نکردن جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 82 پست

یچیزی هم بکیر خیلی تو چشم بیاد مثل شال خوشگل ب همسرت بکو فلانو برام بخر خیلی دوسشدارمو...  بعدرفتی بپوش بگو اون خریده واست میگم تو چشم بیاد ک ارت درموردش بپرسن وبفهمن همسرت خریده

این جوابه برازندکی من اکر صلاح دیدی

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین باشوهرت لجبازیو شروع نکن ک اگر ببری درواقع باختی بنظرم به شوهرت بگو اینبار حرمت نگه داشتم کوچیکت نکردم مثل خودت رفتارکنم ولی یکبار دیگ تکرار کنی چنان ضایعت میکنم ک نتونی سربلند کنی جلو جمع دوربرداری و اینکه دیگ باهات نمیام تکراربشه

ولی توجمع شرکت کن اتفاقا خوب رفتارکن اتو دست بقیه نده

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

عزیزم بنظرم باید همون موقع ادبش میکردی تاجرات پیدا نکنه بنظرم بروقبل رفتنم بهش بگو که شانس ندارم همه قربون صدقه زنشون میرن تومنوبزرک نمیکنی آبروم می‌بری وقتی تواحترام قابل نیستی چجوری بقیه برام تره خورد کنن باگریه بگونه باتهدبد و اینکه بگومیام بااینکه ابروندارم سبک شدم بخاطرتومیام توهم بهتره یجوری رفتارکنی که بی احترامی قبلتوفراموش کنن واکه یباردیگع سرم دادبکشی پیش اونا یه دادی جوابتو میدم تااونا بفهمن لال نیستم

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
چطوری تو خونهچطوری تلافی کنه

خیلی ملایم باهاش صحبت کن بگو ک خورد میشی 

بگو هر چند هر کاری بکنی جبرانی نیست 

لااقل جلوی جاری خیلی بیشتر توجه کنه بهت ،قریون صدقه ت بره

و یادت باشه مردها از تکرار حرف از غر زدن بیزارن 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
یچیزی هم بکیر خیلی تو چشم بیاد مثل شال خوشگل ب همسرت بکو فلانو برام بخر خیلی دوسشدارمو... بعدرفتی ب ...

منم یجوری برخورد میکنم انگار شوهرم بهترین مرذدنیاس      هیچ وقت اتو دی کسی نمی‌دم 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
منم یجوری برخورد میکنم انگار شوهرم بهترین مرذدنیاس هیچ وقت اتو دی کسی نمی‌دم

افرین

میگن اکر میخای مثل پرنسساباشی اول شوهرتو شاهزاده کن

ایقد آقا ب نافش ببنید وببریدش بالا اکر جوگیر نشه البته

ک خودشم خجالت بکشه بی احترامی نکنه

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

قبلاً اینجوری کردم فایده نداره

خب حرفت واقعا عملی کن اگر پیش اومد تا فکرنکنه الکی یه چیزی گفتی

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿