2777
2789

عزیزم بهش یاد بده وقتی پوشک اجیشو عوض میکنی چشاشو ببنده

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین اول اینکه حریم خصوصی بزار حالا دید اشکالی نداره پیش اومده دیگه دعواش نکن و داد و بیداد نکن بهش بگو مثلا دخترا با پسرا متفاوتن یچیزی بگو درحد سنش و بعد دیگه مثلا نزار ببینه 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›

تاجای ممکن جلوش پوشک دخترتو عوض نکن

اگه پسرت تو پذیراییه برو تو اتاق یا برعکس

اگرهم موقع تعویض پوشک اومد پیشتون یه دستمال مرطوبی چیزی بذار روی دخترت

از الان باید بفهمه جای خصوصی چیه و نباید کسی ببینه و این حرفا

برا پسرت هم یه آموزش مفید میشه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
جلو پسرت عوض نکن وقتی میاد بالا سرش یه دستمال بذار وسط پای دخترت که نبینه بعدش هم بهش توضیح بده نواح ...

گفتم ولی خب بچه ۵ ساله حرف گوش نمیده منم چن با این کارو کردم روشو پوشوندم بعضی وقتا یادم میرفت

یعنی ۹ ماه گذشته انقدر اگاهی نداری که پسرت نباید ببینه ؟ 😐

هزاران راه هست . ببر اتاق دیگه یا به پسرت که ان شا الله مفهوم حریم خصوصی رو بلد باشه بگو چند لحظه بیرون باش چون خواهرت نی نی هست ولی اونم حریم خصوصی داره . حتی اگر با پسرت توی یه متر جا چسبیدید به هم یه پارچه بکش روی پای دخترت اون زیر پوشکو عوض کن . به خدا مغز ادم سوت میکشه توی این نی نی سایت 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
گفتم ولی خب بچه ۵ ساله حرف گوش نمیده منم چن با این کارو کردم روشو پوشوندم بعضی وقتا یادم میرفت

یادت نره دیگه یه دستمال بزرگ داشته باش مخصوص همینکار وقتی پوشک رو باز میکنی فورا اونو بذار وسط پاش وقتی پوشو بعدی رو آوردی روی شکمش بعد اونو بردار و چسبا رو بچسبون. من پسر دارم بچه‌ی دیگه ای هم ندارم ولی جلوی بقیه دستمال میذاشتم وسط پاش

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما