2777
2789
عنوان

بیاین بگین یعنی حرفم اونقدر زشت بود

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 19 پست
عزیزم خب بد گفتی حرفتو گلم هرکی هم باشه بد متوجه میشه

والاه خودش هرشوخی حرفی دلش بخواد درمورد زن ها میکنه درسته منم عصبی میشم ولی خب نمیدونستم اینطوری میککه

دست و پیش گرفته پس میوفته😄

می‌خواسته بهت عذاب وجدان بده 

حرف شما اصلا بد نبوده

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودمم واقعا نمیدونم چی شد این حرف زدم ولی خب دعوا کردیم اونم حسابی دیگه نمیدونم بعدش چکارکنم که بدتر ...

بعضی حرفها و کلام ها از دهن مون بدون اراده و تفکر خارج میشه 

و برای همه پیش میاد و دست ما نیست 

محلش نذار 

عادی سرسنگین حرف بزن 

حرفت بد بود 

اما باز کردن اون حرف بدتر از سمت شوهرت 

بنظرم تو این چند روز کلی حرصش دادی 

و با این حرفت خواسته دق و دلی اون چند روز رو سرت خالی کنه 

نمی تونه روی خواستن ش زیاد مانور بوده چون اجبار میشه ولی می تونه سر این حرف به خرده تو رو بچزونه ،همون طور که تو اذیت ش کردی

والاه خودش هرشوخی حرفی دلش بخواد درمورد زن ها میکنه درسته منم عصبی میشم ولی خب نمیدونستم اینطوری میک ...

درسته عزیزم درکت میکنم ولی اون لحظه حرفت درست نبود اون تو وضعیتی نبود که درست متوجه بشه

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم