2777
2789
عنوان

تا میام دو کلمه از حق خودم دفاع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 24 پست
اخه خیلی حقیرانس بعدشم حق با منه 😭 چرا اخه باید بغضی شم نمیفهمم خودمو

خوب این بغض ت برای این توقع ست 

چون انتظار داری 

همه حق رو اولا تشخیص بدند مال تو هست و ثانیا تقدیم ت کنند 

در حالیکه بعضی ها شاید از نظرشون ندونند اون حق تو هست و احتیاج هست با توضیحات تو و حرفهای تو متوجه باشند 

پس خودت رو از اول قربانی و مظلوم نبین که حق ش داره خورده و برده میشه،با احترام و آرام حق ت رو بگیر

میدونی چرا چون دلت برای خودت میسوزه خودتو قربانی میدونی و حس بی پناهی برای ادم گریه میاره پاشو از ر ...

یعنی با خشم بگم؟ اخه دلم میخواد منطقی توضیح بدم و کسیو ناراحت نکنم اما فکر کنم اخرشم مجبور باشم با خشونت بگم تا حداقل گریم نگیره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی با خشم بگم؟ اخه دلم میخواد منطقی توضیح بدم و کسیو ناراحت نکنم اما فکر کنم اخرشم مجبور باشم با خ ...

خشم خالی کار ساز نیست میشه فحاشی وکولی بازی خشم منطقی که متانت و استحکام کلام میاره باعث میشه مکالمت نتیجه بخش و برد برد باشه

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

منم اینطوریم ترجیح میدم سکوت کنم تا لو نرم همه فکر میکنن مغرورم و بافکر کردن نظرمیدم درصورتی ک اون لحظه حفظ ظاهرمیکنم

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿