2777
2789
نه جایی برای خودمم ندارم حتیاز بی کسی موندم تو این زندگی دوتا بچه ک اصلا نمیشه نگه دارم

اگه واقعن میتونی بعد جدایی حداقل رابطه رو با بچه هات داشته باشی که اوکیه

ولی اگه نه سعیتو بکن شرایطو هرچقد که شده بهتر کنی

موفق باشی🌱

عزیزم در مورد زندگیت که اینجا نمیشه نظر داد ، به مشاور مراجعه کن اما چون متنت رو عمومی نوشتی میگمنت ...

نمیدونم 

من فقط مغزم سوت میکشه نمیدونم چی درسته 

شاید هم به قول شما متن بدی نوشتم عذر میخام قصد جسارت نداشتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درست میگی چند وقتیه خودم رو پیدا کردم به قول شما روی خودم کار میکنم یه حس استقلال و جدا شدن دارم از ...

من الانمو مدیون مشکلاتم هستم 

اگر برگردم عقب باز همینو انتخاب میکنم اینو الان دارم میگم وقتی درون مشکل بودم مثل شما غمگینو ناراحت بودم

اینو بدون حالت طبیعیه کی گفته زندگی همش باید صلح و صفا باشه داخل زندگی همه چیز هست برای رشد تو 

من حال الانمو با هیچ چیز عوض نمیکنم از وابستگی از تعلق جدا شدم و این درد منو به اینجا رسوند ولی فقط نباید تحمل کرد درد رو باید اگاه بشی باید مطالعه کنی باید روی خودت کار کنی وگرنه حالت از قبلم بدتر میشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
من الانمو مدیون مشکلاتم هستم اگر برگردم عقب باز همینو انتخاب میکنم اینو الان دارم میگم وقتی درون مشک ...

راس میگی همه مشکل دارن 

منم مجبورم بسازم و ازشون بگذرم حداقل بخاطر بودن کنار بچه هام 

چون تنها امیدم برای ادامه زندگی بچه هامن

راس میگی همه مشکل دارن منم مجبورم بسازم و ازشون بگذرم حداقل بخاطر بودن کنار بچه هام چون تنها امیدم ب ...

هیچ وقت از روی اجبار و ترس نمون

چون این موندن به درد نمیخوره یه دوره مطالعه کن کتاب بخون روی روانت کار کن بعدا تصمیم بگیر

وقتی ازاد بودی و موندی اونوقت میتونی مادر خوبی باشی ولی به اجبار موندن مادر خوبی ازت نمیسازه

راس میگی همه مشکل دارن منم مجبورم بسازم و ازشون بگذرم حداقل بخاطر بودن کنار بچه هام چون تنها امیدم ب ...

دیدی خرسا میرن روی رودخانه تا ماهی بگیرن!!

این افتاق همیشه نیست توی فصول خاصی ماهی آزاد برای تخم ریزی برعکس جریان رودخانهبه سمت قسمتای بالای رودخانه میرن خرسا از این فرصت استفاده میکنن و به راحتی ماهیای خوب میگیرن

ایجاد مشکل در زندگی دقیقا مشابه همین شرایطه وقتی مشکل داری ناراحت نباش غصه نخور نگو چرا من

چون الان در شرایطی هستی که به راحتی میتونی خودتو ارتقا بدی پس از فرصت استفاده کن

دیدی خرسا میرن روی رودخانه تا ماهی بگیرن!!این افتاق همیشه نیست توی فصول خاصی ماهی آزاد برای تخم ریزی ...

هیچ‌پشت و پناهی ندارم یه زن ۱۹ ساله تک و تنها چطوری کجا برم چجوری برم پیش کی بدون بچه بدون هیچی 

راه نجات چیه