2777
2789
میشه لطفا حستونو به منم بگی؟🥺❤️بنظرتون بهم پیام میده یا با کسی دیگه تو رابطه‌س؟ از خصوصیاتش یا ماه ...

قد بلند مو مشکی ، تیر ماهی هست هیکلیه خیلیممممم وابستشی و دوسش داری دایم تو ذهنته . اینارو حس میکنم نمیدونم درستن یا ن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قد بلند مو مشکی ، تیر ماهی هست هیکلیه خیلیممممم وابستشی و دوسش داری دایم تو ذهنته . اینارو حس میکنم ...

عزیزم  جواب  من روهم بده  من کی ازدواج  میکنم  خواهرم  چطور من یه  معلولیت  دارم  میتونی  بگی چیه؟

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
جوابتون دادم بخدا. انقد پیام زیاده نمیرسم ک فوری ج بدم😭😭

منو یادت  رفت انگار 😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
جوابتون دادم بخدا. انقد پیام زیاده نمیرسم ک فوری ج بدم😭😭

هروقت  رسیدی جواب  بده  من کی  ازدواج  میکنم  خواهرم  چطور؟ یه  معلولیت  دارم  میتونی  بگی چیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قد بلند مو مشکی ، تیر ماهی هست هیکلیه خیلیممممم وابستشی و دوسش داری دایم تو ذهنته . اینارو حس میکنم ...

وای همش درسته هممممممممششششش😍😍😍😍

توروخدا بگو بهم پیام میده؟ اونم مثل من منو دوست داره 

به جون خودم کلی دعات میکنم خدا خیرت بده الهی 

- چہ باک از باد؟ریشہ در خاک دارم من!🌱'

توروخدا ماله منم بگید براتون ۵۰تا صلوات میفرستم اول اینکه آیا سال اول دندون پزشکی میارم یا نه و آیا آبروم حفظ شده یا نه و آخر هم ایا دوستای مدنظرم از من بدشون میاد و دارن چیزیو ازم مخفی میکنن و پشت سرم حرف میزنن یا نه

هروقت رسیدی جواب بده من کی ازدواج میکنم خواهرم چطور؟ یه معلولیت دارم میتونی بگی چیه؟

عزیزم والله ک من علم غیب ندارم بعضی وقتا حسم خوب نیس مثلا راجب شما حسم اینه ک خیلی ارزوی اینو دارین بختتون واشه برین سر خونه زندگیتون ولی هیچ حسی راجب ازدواجتون ندارم ک کی دقیق  قراره ازدواج کنین.

هرکیم هم بگه دقیق روز و فصل رو باور نکن این چیزا ب حس ربطی نداره