81_aysel مدیر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 612 عنوان حس ششم چرا نمیای حال من بده تو رو خدا بیا | مشاهده متن کامل بحث + 13526 بازدید | 2042 پست 😔😔😔 دیگه هیچ خری به پیامای من ریپ نرنه 1403/10/19 | 11:27 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بتمنی عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 439 عصبیه لجبازه اگه کاراش حرفاش فکرش اونجوری ک میخواد پیش نره بهم میریزهسعی کن باهاش راه بیای سیاست دا ... سسلام عزیزم میشه برا منم جواب بدی؟ وقتی امیر من و هلیا رو مقایسه میکنه چی تو ذهنش میاد؟ این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او"....
تنها_ماندم_بدون_تو عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 4272 بله دوستت داره صحبت ازدواجو پیش بکش ببین قصدش جدیه چون فعلا شرایطش معمولیه میهش خصوصیات اونو بگی؟باهاش ارتباط ندارم عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
parvanak86 عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 2733 مهربونی ولی نه باهمه خوشتیپی به ظاهرت اهمیت میدیاز زرق برق زیاد خوشت نمیاد ساده پسندی یه کم عجول و و ... منم منم بگووووو بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی
تنها_ماندم_بدون_تو عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 4272 مهربونی ولی نه باهمه خوشتیپی به ظاهرت اهمیت میدیاز زرق برق زیاد خوشت نمیاد ساده پسندی یه کم عجول و و ... توروخدا خصوصیات منو میگی عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
قندونخانم عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 1147 میشه منم بپرسمبگوبه اکسم برمیگردم یا ن؟اگه برمیگردم چه زمانی؟اصلا دوستم داره؟ علاقش کم شده برمیگرده ولی خودت پیش قدم میشی اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانمهای زیبا
بیتااااااااا عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 6649 بله دوستت داره صحبت ازدواجو پیش بکش ببین قصدش جدیه چون فعلا شرایطش معمولیه عزیزم واست ی ایه الکرسی میخونم بهم بگو کی وارد رابطه عاطفی میشم؟؟
manae عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 1785 بله اول ولی راجبش تحقیق کن عجول نباش گلم راجع به ازدواج من چی حس می کنید؟ یه روزی به آرزوهام می رسم چون خدا رو دارم، پس پیشاپیش میگم خدایا شکرت
mobina_iiii عضویت: 1400/11/24 تعداد پست: 82 علاقش کم شده برمیگرده ولی خودت پیش قدم میشی منم میگی عزیزم دوسم داره ؟ من میرسم به تمام رویاهام 🤍⚖️🖇️
قندونخانم عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 1147 دعام کن اخلاقش یکم خوب شه وگرن دیگه نمیزارم بچم سه و ازش جدا میشم انشالله خداوند متعال حاجت روات کنه انشالله عزیزماللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهمذکر زیاد بگو توکل کن بخدا اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانمهای زیبا
بیتااااااااا عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 6649 انشالله خداوند متعال حاجت روات کنه انشالله عزیزماللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهمذکر زیاد بگو تو ... عزیزم واست ی ایه الکرسی میخونم بهم بگو کی وارد رابطه عاطفی میشم؟؟
girl85 عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 1625 بله پزشک خوبی میشیازدواجت عالیه خوشبخت میشیدختر ارومی هستی عزیزم میشه بگی درباره ازدواج من چی حس میکنی چجوری آشنا میشیم باهم چجوریه کیه
قندونخانم عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 1147 عزیزم واست ی ایه الکرسی میخونم بهم بگو کی وارد رابطه عاطفی میشم؟؟ بزودی قربونت برم عجله نکن برو دنبال کسی دوستت داره نه تو دوستش نداری اون نداره اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانمهای زیبا
گل۱۲نرگسی عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 1867 انشالله خداوند متعال حاجت روات کنه انشالله عزیزماللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهمذکر زیاد بگو تو ... خانومی برای منم میگی؟جنسیت بچم چیه ؟ طبیعی میشم یا سز ؟ زایمانم به خیر میگذره آخه دفعه قبل نزدیک بود بمیرم یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه
turkkk عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 2275 ببخشید سوال دوباره میپرسم ولی نیاز دارم چرا گیر داد باهاش حرف بزنم ولی بعدش به رفیقم پیم داد گفت دیگ ... تورو میخاد درگیره