2777
2789
منو بگووو مامان رلم منو دیده چند بار چیزی راجب قیافم گفته ؟؟

میدونی پیامت خوندم راجبت چی حس کردم.

اینکه صورت پر داشته باشی لبای گوشای دماغ گوشتی هی داری خودتو با یکی انگاری مقایسه میکنی ی ترس تو دلته حس میکنم میترسی  بخدا فقط اینارو راجبت حس کردم .

خانوما واقعا سرم درد گرف همش پیام پیام پیام بخدا نمیرسم جواب بدم و اینکه من فقط چیزی ک حسم میگه رو م ...

ازت خواهشششش میکنم تورو خداااا منو بگو 

با تمام حست چیزی که حس میکنی درباره ی شاغلشدنم و زمانش و... میگی بهم

ازمونی که دادم قبولم یا رد

تورو خداااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم می‌خوام ولی حل نمیشه...همیشه هست....درست نمیشه..فقط قلب من به درد میاد...میشه بیشتر راجع بهم بگ ...

ببین حس میکنم راجب پسر یا گذشتس ذهنتو مشغول امید به زندگیو ازت گرفته و نمیذاره ازدواج کنی بیخیال باش

توروخدا ماله منم بگید براتون ۵۰تا صلوات میفرستم اول اینکه آیا سال اول دندون پزشکی میارم یا نه و آیا ...

دندون نه 

ابرو بله 

تو انتخاب دوستات دقت کن حسودن بعضیاشون 

میدونی پیامت خوندم راجبت چی حس کردم.اینکه صورت پر داشته باشی لبای گوشای دماغ گوشتی هی داری خودتو با ...

درخپاست دوستی قبول میکتی 🙃🥺

درگیر یه کار اشتباع شدم 

خیلی کمکم میکنی اگه قبثل کنی 

میدونی پیامت خوندم راجبت چی حس کردم.اینکه صورت پر داشته باشی لبای گوشای دماغ گوشتی هی داری خودتو با ...

ازت خواهشششش میکنم تورو خداااا منو بگو 

با تمام حست چیزی که حس میکنی درباره ی شاغلشدنم و زمانش و... میگی بهم

ازمونی که دادم قبولم یا رد

تورو خداااااا

@nafas__sa