2777
2789
تو نمیتونی دیگران رو تغییر بدی باید باهاشون کنار بیای و دیگران هم نمیتونن خودشونو باتو وفق بدن که یو ...

اره بابا هیچکی ارزش نداره من یه خواهر شوهر به شدت سمی و بد دارم همه نقطه ضعف هامو فهمیده اذیت میکنه منم همش حرص میخورم از همجا حذفش کردم خودم راحت باشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزی کاش دخترای حساس مثل ما به دنیا پا نزارن😔

اتفاقا توداری اگاهانه راهو پیدا میکنی میتونی انتخاب کنی چجوری زندگی کنی

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
اره بابا هیچکی ارزش نداره من یه خواهر شوهر به شدت سمی و بد دارم همه نقطه ضعف هامو فهمیده اذیت میکنه ...

چند ساله ازدواج کردی؟اگه اولشه که طبیعیه سه چهار سال بعد اصا برا هم مهم نیستین

یکسال و نیم عقدم

ولش کن منم روحیم مثل تو بود واوایل ازدواج خودمو خیلی اذیت کردم ادم بیشعور همههه جای دنیا هست ما که نمیتونیم زندگیمونو بخاطر اونا متوقف کنیم

ولش کن منم روحیم مثل تو بود واوایل ازدواج خودمو خیلی اذیت کردم ادم بیشعور همههه جای دنیا هست ما که ن ...

اره والا دقیقا خیلیم بیشعورن ورومخ به شدت سمی😖😖

دیدی یهو یه دخالتی میکنن دقیقا وسط زندگیت واییمیستن