2777
2789
عنوان

شوهرم برای مهمانی خونه فامیلای خودش و خونه مادر ش

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 24 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شلوغ کاری های مجازی هستزمستون همیشه سرماخوردگی و ویروس بوده ، نهایتا مبتلا هم بشید سه چهار روز سخته

چرا باید شلوغ کاری کنن

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
تا کی ضعیفه

تا 4 5 ماهگی بچه خیلی ضعیفه . به خودت و بچه رحم کن ببخش اینو میگم گور بابای ناراحتی هرکی که میخواد ناراحت بشه . بچت یا خودت چیزیتون بشه دور از جون کی میاد 1 لیوان آب بده دستت

من و پسرم بیشتر از دوماهه که سرفه میکنیم اصلا خوب نمیشیم حالا پسرم کمی خوبه ولی خودم نه.

ویروس شوخی بردار نیست

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

دکتر رفتین؟

اره خودم چون باردارم دارویی نمیتونم بخورم پسرم هر شربت و دارویی خورد براش تاثیر نداشت شربتا یکی یکی تموم میشدن ولی سرفه اش بند نمیومد.

اخرش فقط بهش روزی سه وعده یک قاشق عسل دادم کمی خوبه ولی تا احساس سرما میکنه سرفه میکنه

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

اوایل کرونا هم همینو میگفتن . به نظرت این شلوغ کاری چه نفعی داره ؟

نفع اقتصادی

نمیبینی باز پشت سر هم این داروی گیاهی اون قرص و آمپول و ... 

اگر همه گیری باشه سازمان بهداشت جهانی اعلام میکنه، مرگ و میر که نداشته