2777
2789

این رشته کلا ریاضی نداره

سال دوازدهم ی کتاب هست در مورد کمک های اولیه و یکمی از پرستاری داره توش

ی کتاب دیگه درباره خانواده و پس انداز و درامد ایناها

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رشته خوبیه ولی دانشگاه نمیتونی بری با این رشته

ولی رشته اسونیه

کلا خوش میگذره هم فاله هم تماشا

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗😭

چرا؟آخه معلّما گفتم میشه

با احترام قصد جسارت ندارم

اون سالی که من میرفتم مدرسه میگفتن رشته مدیریت خانواده پایین ترین رشته تو هنرستانه و کسی که اون رشته رو میخونه قادر نیست بره انسانی دخترداییمم فقط همین مدیریت خانواده میتونست بخونه هرچی تلاش کردن حتی پول بدن بره غیرانتفاعی انسانی یا تجربی نشد گفتن اون توی همون برگه انتخاب رشته همون اول رشته رو نیاورده یعنی کلا قادر نیست بره انسانی 

ولی بودن کسایی که از نظری اومدن فنی ولی هیچکس نتونست از فنی و کاردانش بره نظری نمیشه 

بیخیال از هر خیال🌱