2777
2789
عنوان

کسایی که از آمینوسنتز سردرمیارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 33 پست
چند روزه جوابش اومد کی دادی منم هی میگفتم بزارید سلفری بدم گفتن ن لازم نیست بعد هفته ۱۷ برام ریسک زد ...

من همزمان با ان تی رفتم سلفری خودم اون ازمایش ان تی دکترم گفت نده سلفری بده به جاش دقیق تره ...منم عدد ان تیم خوب بود 1.5 بود

جواب سلفری هم 9 روزه اومد دکتر منم میگفت خیلی طگل میکشه بیاد ولی هم خودم  هم دوستم 9 روزه جوابش اومد

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همزمان با ان تی رفتم سلفری خودم اون ازمایش ان تی دکترم گفت نده سلفری بده به جاش دقیق تره ...منم ع ...

۹ روزه کجا ازمایش دادین تهرانین؟

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم ما کرمان هستیم دوستمم تبریزکلا ازمایش میفرستن تهران انجام میدن

اهان من تهرانم خدا کنه زودتر بیاد الان ۵ روز شد ۱۸ هفته شم دگ بدردم نمیخوره جوابش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اهان من تهرانم خدا کنه زودتر بیاد الان ۵ روز شد ۱۸ هفته شم دگ بدردم نمیخوره جوابش

چرا الان سلفری دادین اخه روی جوابش نامه ای برای سقط و اینام نمیدن

4 روز دیگه میاد براتوت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا الان سلفری دادین اخه روی جوابش نامه ای برای سقط و اینام نمیدن4 روز دیگه میاد براتوت

میگم ک اونموقع هفتم کم بود دکتر گفت لازم نیست چنبار گفتم خودم بعد غربالگری دومم ریسک زد و خانم تازه ویرش گرفت برو سلفری بده همون حرف شما ک میگید اجباری نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگم ک اونموقع هفتم کم بود دکتر گفت لازم نیست چنبار گفتم خودم بعد غربالگری دومم ریسک زد و خانم تازه ...

دکترت بعد این عوض کن 

من دکترم همون اول گفت ازاده دوس داری برو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکترت بعد این عوض کن من دکترم همون اول گفت ازاده دوس داری برو

اره همینکارو میکنم ان شاالله ک جوابش خوبه راستی حتا انومالیم ننوشت گفت هر وفت جواب سلفری اومد خیر سرش فوق تخصص بارداری های پرخطره از شهرستانا میان میان پیشش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره همینکارو میکنم ان شاالله ک جوابش خوبه راستی حتا انومالیم ننوشت گفت هر وفت جواب سلفری اومد خیر سر ...

انرمالی 18 هفته هست ...

انشالله عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انرمالی 18 هفته هست ...انشالله عزیزم

اره الان باید مینوشت ک نوبت بگیرم اخه همون روز ک هیچ جا انجام نمیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره الان باید مینوشت ک نوبت بگیرم اخه همون روز ک هیچ جا انجام نمیده

درسته

من انرمالیم تاریخش 5 بهمنه از الان گرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درستهمن انرمالیم تاریخش 5 بهمنه از الان گرفتم

من چارپنج روز دیگه میشه نسخه ننوشت تا جواب سلفری بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من چارپنج روز دیگه میشه نسخه ننوشت تا جواب سلفری بیاد

میگن تا 20 هفته ام اوکی هست 

الان چی شد ک گفت ازمایش سلفری بدین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگن تا 20 هفته ام اوکی هست الان چی شد ک گفت ازمایش سلفری بدین؟

غربالگری دومم ریسک زد غربالگری اول عالی بود و انتی هم ۱و۴ 

ولی غربالگری دوم ک جوابش ۱۶ هفته و نیم بودم اومد زد ریسک ۱ به ۱۶۵ دکتر گفت برا امینو مناسب نیست ولی خب نادیده هم نمیشه گرفت برو سلفری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غربالگری دومم ریسک زد غربالگری اول عالی بود و انتی هم ۱و۴ ولی غربالگری دوم ک جوابش ۱۶ هفته و نیم بود ...

من دیگه کلا غربالگری دوم ک میگین ندادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40