2777
2789
عنوان

چجوری روی آب شناور بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 23 پست
به نظ خودم بیخیالم تو گوگل گفته بود اگر تمام نفستون خالی کنی میری زیر بنظرت ممکنه از این باشه؟

من یادمه بار اول بدون تخته میله گوشه استخر رو گرفتم،بعد کم کم بیخیال و رها پاهام اومد رو آب وقتی کامل اومدم رو آب یواش یواش میله رو ول کردم این تمرین رو تو کم عمق انجام دادم

نفس بگیر کامل حبسسس کن رو اب که موندی یواش یواش نوس بگیر حبس کن 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوری نفس بکشم؟ عمیق یا کم

معمولیه معمولی سعی کن اروم باشی 

رو لبه استخر ک میله میزارن تمرین کن 

باهاتو بزار اونجا ب کمکش بدنو رو اب نگه دار 

بلد ک دیدی تقریبا موفق شدی پاتو از لا میله دربیار یکم ک رو اب بمونی دستت میاد 

اکثریت باسنشون غرق میشه😅

۱۲ هفته=*)

پس فعلا صبر کن 

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من یادمه بار اول بدون تخته میله گوشه استخر رو گرفتم،بعد کم کم بیخیال و رها پاهام اومد رو آب وقتی کام ...

جوری که به من یاد دادن گفتن میله رو بگیر بعد پاهات بچسبه به میله سرتو تا گوش زیر آب باشه بعدش کمرتو صاف کن دراخرهم پاهاتو تازه مربی منو از کمر گرفت ولم کرد روی آب بودم بعد یدفعه رفتم تو

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست