2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من حرف بدی توی حرفاشون ندیدم منظورشون این بوده غصه نخورید خیلیها اینجورن شما چرا به خودت میگیری

تا جای استاتر نباشید نمی‌تونید درک کنید چقدر دل آدم میسوزه همش هم نیش و کنایه و به منظور هست اتفاقا .‌‌.

هرچی آرزوی خوب مال تو 

خواهر منم اینجور بود 

رابطه ام کم کردم

و گفتم من خوشبختترینم ارامش دارم بزرگترین نعمت

اون همش دعواییه و روز به روز اعصابش خرابتر 

تا بدونه همه چی پول نیس 

جیگرمو کسی بسوزونه  جیگرشو آتیش میدم 😇

مثبت اندیش😇

🫤😅با احترام خواهر و شوهر خواهرت هستن اما همیشه اینجور وقتا میگم هرکجای دنیا از این مادر اسپرسوها هست که بخوان خون به جیگر ادم کنن♻️ پس زیاد درگیر شون نشو آرامش خودت و همسرت خراب نکن

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂

الان سمت ما هرکی خونه یه طبقه دو طبقه داشته ساخته برای بچه هاش واقعا گرونی دیگه کمتر کسی میتونه خونه بخره. خدا کمک به همه کنه اونایی که باباشون هم مستاجرن خیلی شرایط سخت تری دارن

خودت باش جهان اصالت را میستاید

عزیزم کجای حرفشون بد بود ؟ بهش نمیخورد حرف بدی باشه، گفته دیگه خیلیا همینن ، راست هم گفته به لطف گرونی ها خیلیا مجبورن پیش پدرومادرشون باشن ....این کجاش بده ☹️

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
فدا سرت .منم اینقدر با حرفاشون جیگرمم سوزاندن

اخه مال دنیا اصلا اهمیتی نداره که فکر و دل مهربونتونو درگیرش کنید 

روزی دهنده خداست از خدا میخوام به همتون اونقدری بده که دست بقیه هم بگیرین 

بگو خدارو شکر خانواده همسرم حمایت میکنن 

بدون خرید زمین یه واح د ساختیم راحتیم 

آدم دلش خوش باشه 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
تا جای استاتر نباشید نمی‌تونید درک کنید چقدر دل آدم میسوزه همش هم نیش و کنایه و به منظور هست اتفاقا ...

نه بابا من میگم ایشون حساس هست به نظرم 

اتفاقا از این حرفا منم زیاد میشنوم ولی هیچی نمیگم ادم بیعقل زیاده خوب 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰