2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حیف سیم کارت ندارم عضو بشم دوبارهدلخوشیم همی سایت هسوگرنه میگفتم چرا

😂😂خودم از سیمکارت تا تش رفتم

ما یه مشت دهه هفتادی هشتادیم که نرسیده به سی رد دادیم 🫤هع😑خرابم 🫠 خراب چشاتم  گردن نگیر لعنتی 🦦آهای زود رنج خواستنی من دوستت دارم❤️چشم بد دور عاشق توام فدا مداتم بی برو بیا 😌خیلی وقته رفته دل و جونم واسه چش و ابروت بخدا🤪 _____عاقا جونم برات بگه  😏اونجایی که دیدیم حتی عقابام این رلن😒و تنها موجودی که سینگله روی کره ی زمین مایم😏گفتیم باس کاری کرد😏این چنین شد که تصمیم گرفتیم دم به تله بدیم  و بعد از سالها  گول دو تا چش سیاهشو بخوریم 🫠 بیفتیم تو دام عاشقی😌 و پیمون ببندیم با گردن نگیر ترین 😐موجود روی زمین🫠😂👻❤️ امضامم مث مغزم شلوغه 😏😎 گنگ کی بودم 

یعنی این ی ویروس حیوانیه؟ من یه مرغ دارم 😂

دارم میگم اصلا بیماری مشترک بین انسان و حیوان باشه!

اسم ویروس متاپنوموویس انسانیه. هر ویروسی که صفت «انسانی» به تهش چسبیده یعنی تابه‌حال در حیوانات مشاهده نشده. مثل پاپیلومای انسانی که فقط انسان می‌گیره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ولی بچه ها واقعا جای نگرانی داره

اگر نداشت چرا چین قرنطینه کرده؟

میگن از ۲۰۰۱ هم بوده 

ولی خود کرونام از خیلی سال ها قبل بود 

ولی باز اپیدمی شد

من واقعیت خوشبین نیستم 

ولی امیدوارم اشتباه باشه

ما یه مشت دهه هفتادی هشتادیم که نرسیده به سی رد دادیم 🫤هع😑خرابم 🫠 خراب چشاتم  گردن نگیر لعنتی 🦦آهای زود رنج خواستنی من دوستت دارم❤️چشم بد دور عاشق توام فدا مداتم بی برو بیا 😌خیلی وقته رفته دل و جونم واسه چش و ابروت بخدا🤪 _____عاقا جونم برات بگه  😏اونجایی که دیدیم حتی عقابام این رلن😒و تنها موجودی که سینگله روی کره ی زمین مایم😏گفتیم باس کاری کرد😏این چنین شد که تصمیم گرفتیم دم به تله بدیم  و بعد از سالها  گول دو تا چش سیاهشو بخوریم 🫠 بیفتیم تو دام عاشقی😌 و پیمون ببندیم با گردن نگیر ترین 😐موجود روی زمین🫠😂👻❤️ امضامم مث مغزم شلوغه 😏😎 گنگ کی بودم 

چ خوبه ک شما کلا کنسلش کردید از زمان کرونا

والا من حوصله ندارم

فقط میرم خونه مامانم و مادر شوهرم

چند هفته یه بار چند ساعت

ادم دلخواهم باشه دوست دارم باهاش رفت و امد کنم

خانه شماره 12 میدان گریمولد