2777
2789
عنوان

خیلی آشفته ام ذهنم درگیره احساس میکنم انرژی منفی وارد زندگیم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 28 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم فکر میکردم افسردگیم رفته . ولی برگشت با قدرت. یه مدت خوب بودم

منم مثل شمام. اینکه هیچکس خبرنداره من اینطوریم 3 4 ساله. همیشه خودموخوب نشونمیدم ولی دارم متلاشی میشم واقعیتش. دیشب یه غمی اومدسراغم حس میکردم سینم داره اتیش میگیره 

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
منم مثل شمام. اینکه هیچکس خبرنداره من اینطوریم 3 4 ساله. همیشه خودموخوب نشونمیدم ولی دارم متلاشی میش ...

اره من تحملم کمه یهو بدنم ذهنم قفل میشه. الان تو ذهنم کلی فکرها و احساسات بد و منفی مثل ترس ،وحشت ،بی انگیزگی ،ناراحتی ،غم هست

اره انرژی منفی وارد ذهنم شده. دست و دلم به زندگی نمیره

شایدازموضوعی غمگینی وخودت نمیدونی 

یاباکسی درارتباطی که داره ضعیفت میکنه وچون خودش غمگینه داره توروهم بی انرژی وسست میکنه

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 
اره من تحملم کمه یهو بدنم ذهنم قفل میشه. الان تو ذهنم کلی فکرها و احساسات بد و منفی مثل ترس ،وحشت ،ب ...

منم مثل شمام

نمیدونم چندسالتونه اما منه دختر20ساله اینم وای به حال 10سال بعدم باشه

جیکم درنمیاد 

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
شایدازموضوعی غمگینی وخودت نمیدونی یاباکسی درارتباطی که داره ضعیفت میکنه وچون خودش غمگینه داره توروهم ...

اره یه سری کارهای مهم رو به تعویق انداختم. و از افراد دیگه هم حس بد زیاد میگیرم تو محیط کار و خونه 

اره یه سری کارهای مهم رو به تعویق انداختم. و از افراد دیگه هم حس بد زیاد میگیرم تو محیط کار و خونه

بااون افرادتامیتونی هم کلام نشو بعدازچندهفته ببین چطور انرژیت برمیگرده کلا کانالهای انگیزشی برو ومدام چیزهای مثبتت  رومرور کن

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 
بااون افرادتامیتونی هم کلام نشو بعدازچندهفته ببین چطور انرژیت برمیگرده کلا کانالهای انگیزشی برو ومدا ...

تو محیط کارم هستن.صداشون همش به گوشم میرسه. هرج و مرج ایجاد میکنه تو ذهنم