2777
2789

می دونید سقط جنین دیه داره؟ دیه شم خیلی سنگینه

بعدشم اون جنین انسانه مگه میشه به راحتی برای جون یک انسان تصمیم گرفت که باشه یا نباشه؟

یه فیلم یه جا در مورد سقط جنین دیدم اصلاً داغون شدم از بس دلم سوخت به خالت بگو نکنه این کارو حتی بهش فکرم نکنه بچه طفلک می فهمه

من بخش نوزادان کار میکردم بیشتر مامانا بالای سی سال بودن حتی به فراوانی مامان 40 به بالا هم داشتیم

آره منم بهش گفتم ولی نیست دختر بزرگ داره یه جوریه براش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

می دونید سقط جنین دیه داره؟ دیه شم خیلی سنگینهبعدشم اون جنین انسانه مگه میشه به راحتی برای جون یک ان ...

شوهرش اصلا راضی نیست به سقط واسه همین خیالم راحته همچین کاری نمی کنه

من ۲۵ سالمه الان دو سال پیش ۲۳ سالم بود رفتم دکتر همه سن بالا من از همه کوچیکتر بودم رفتم تو خود دکتر تعجب کرد😐گفت تو سنی نداری که 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
خیلی خیلی زیاد همش میگه و واقعا تنهاییش مشکل ساز شده براش

از چه نظر مشکل داره؟ من پسرم تک فرزنده خیلی تنهاست. فک میکنم مدرسه بره خوب باشه. من دیگه شرایط بچه ندارم ولی دلم براش میسوزه

چندروز پیش رفتم دکترزنانهمممه اونایی ک حامله بودن بالای ۳۲.۳سال بودنیه چیز عجیبی اصن

چرا عجیب 

بچه رو باید بعد 32 33 دنیا اورد دیگه

اونایی که تو دهه بیست زندگیشون شکمشون رو جلو میدن اتفاقا عجیبن

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
آخه اولی هم به زور حامله شد فکرشم نمی کرد

احتمالا شوهره میگه سقط نکن شایدپسری باشه 

انشالا خدابه دلش کنه 

بهش بگو ما ۴۸ساله هم داریم بارداره وبسیارخوشحاله 

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 
از چه نظر مشکل داره؟ من پسرم تک فرزنده خیلی تنهاست. فک میکنم مدرسه بره خوب باشه. من دیگه شرایط بچه ن ...

کلا ارتباط نمیتونه بگیره یک مقدار خودخواهه و ....

تومدرسه هم مشکل داره 

هرچی آرزوی خوب مال تو 

درسته اولش یکم شکه میشن، ولی الان سن ازدواج خیلی بالا رفته 

تازه الان دخترا بعد ۳۰ الی ۳۵ سالگی ازدواج می کنن تا چن سال اولشم میگن قصد بارداری نداریم

ربطی به مسخره کردن نداره ، فعلا عرف جامعه این شده ، 

بگین اصلا ناراحت نباشه ، بعد به دنیا اومدن همون بچه میشه نور چشمی مامان و باباش