2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین🍚🍛🍜🍝🌮🥘🍲🍗🍖🥩🍔🍟🍕🍳

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 67 پست
سبزی فروشی بروبگو شبزی خورشتی یه کم با قورمه سبزی فرق دادهمن ۱ کیلو گرفتم ۳ وعده جواب داد برای ۴ نفر ...

مرسی از توضیحاتت فک کنم ذائقه هرکسی نباشه 💓

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هوف چیکار دارن به ما آخه بذارن راحت باشیم

کاش بزارن 

دردسری تو خوردنی ها داریم شیرینی و کیک که اگه کسی بیاره یا مناسبت باشه وگرنه یه دونه شیرینی یا یه قاچ کیک نیست دیگه زیادی ناپرهیزی بشه  شیرینی محلی از غذاها هم در سال شاید دوبار فست فودی باشه دیگه جوریه میگم بازم خورشت من میگم فلافل پدرم میگه سیب زمینی فقط هست پیتزا میگه خاصیتی نداره میگم ابگوشت مضر تره میگه نه نخود داره گوشت داره سیب زمینی داره رب داره اینا همش خاصیته میگم پیتزام کلسیم و...داره باز حرف حرف خودشه 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

کاش بزارن دردسری تو خوردنی ها داریم شیرینی و کیک که اگه کسی بیاره یا مناسبت باشه وگرنه یه دونه شیرین ...

هعی چی بگم چقدر سخت گیره پدرتون 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

هعی چی بگم چقدر سخت گیره پدرتون

به قول خودش سالم خوری میکنه یعنی تو گوشی میگن سیر و ابغوره برای قلب خوبه میخوره هرچی من میگم اینا برای جذب فالور و ویو هست خوب نیست معدت اذیت میشه  میگه نه اونا بیشتر میدونن تا تو اخرشم باید قرص معده براش ببرم 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

منم نمیدونم.پیازم ندارم

بببین چند تا روش بهت می گم من یه دله ی بزرگ پودر پیاز خریدم از دی جی کالا گذاشتم توی یخچال چند قاشق با آب مخلوط می کنم می ریزم تو غذا .....تازه غذات لعاب دار هم میشه یه خانمی هم هست تو دیوار پیداش کردم دیدم کارش تمییز و خوبه همیشه برام پیاز سرخ می کنه ازش می خرم نگینی یا خلالی برای تزیین روی آش ها می تونی خودت هم پیاز خلالی کنی همین جوری خام بریزی توی بسته بذاری توی فریزر باز من اینو امتحان کردم خیلی خوب بود سبزی مارکت ها همیشه پیاز سره شده دارن