2777
2789
عنوان

دیروز مامان بدی بودم حالم خرابه

239 بازدید | 21 پست

پسرم سه سال و نیمه س

دیروز سه بار باهاش بدرفتاری کردم 

خیلی از خودم بدم میاد 

خیلی سعی میکنم مامان خوبی باشم 

یوقتایی از دستم در می‌ره مثل دیروز 

خیلی حالم بده 

بچم خیلیم مهربونه زود منو میبخشه

سری قبلی همین ماه پیش بود دوباره بد رفتار کردم باهاش

گفت مامان من دیگه بزرگ شدم تو بداخلاقی کنی من باهات مهربون میمونم .... 🥺❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بد رفتاری یعنی چی؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

ای جانم خدا حفظش کنه.اما از خودت ناراحت نباش.مامانم حق دارن گاهی عصبی باشن بد اخلاق باشن..اما گاهی ها.امروز برلش جبران کن باهم بشینید کارتون ببینید مثلا

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی

من راهشو پیدا کردم وقتی حرف گوش نمیده یا توقع بزرگسالی ازش داری و عصبانی میشیهمون لحظه قبل از هرررراقدامی یه نفس عمییق بکش     نگه دار   و بعد آرووووم بده بیرون . بعد هر کاری خواستی بکن.  

میفهمی که اروم تر شدی.خیلی سریع. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

ادم اخه تا کی تحمل کنه 

من توی چشمش نگاه نمیکنم 

که نترسه بلند حرف میزنم 

الان جیش کرده تمام تازه دیروز شستم تمیز کردم همه رو 

حرصی شدم 

ولی نمیذارم به گریه و ...برسه 

پتو رو این هفته بار سوم هست میشورم دیگه 

قبلا نصفه شبم پامیشد میگفت جیش 

بعد میخوابید دوباره 

الان اصلا 

میترسم شب ادراری بشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

منم این دوران گذروندم،لعنت ب افرادی ک ذهنمو آشوب میکردن باعث بدرفتاری با پسرم میشدن

قرص مکمل تقویتی خیلی تاثیر داره،حتمن با دکتر داروخانه مشورت کن بگیر و مصرف کن،آروم میشی

بد رفتاری یعنی چی؟

یعنی موقع غذا بلند میشد می‌رفت رفتم تلویزیون رو خاموش کردم جلو تلویزیون وایساده بود لجش دراومد جیغ زد گریه کرد

یا تو آشپزخونه دستم بند بود اومده بود شیر کتری رو باز کرده بود

زیر پاش پر آب شد سرامیک‌ه گفتم لیز میخوری آخر با عصبانیت فرستادمش بیرون 

گفتم برو با اسباب بازی بازی کن تا بیام ، رفت گوشی برداشت 

گوشی رو از دستش گرفتم با عصبانیت بازم حیغ زد گریه کرد

من اصلا اگه تو حالت خسته و کم طاقتی نباشم محاله اینجوری باهاش رفتار کنم

ادم اخه تا کی تحمل کنه من توی چشمش نگاه نمیکنم که نترسه بلند حرف میزنم الان جیش کرده تمام تازه دیروز ...

مشکل اینه که همرو شستی و تمیز کردی. اگر بچت جیش میکنه خییییلی زیاد خودتو تو شست و شو خسته نکن که  بعدش بچت خرابکاری کرد عصبانی بشی و توقعت بره بالا از تمیز موندن خونه. 

در حد معمولی تمیز کن .

من تو این مورد خیلی دلم براشون میسوزه اگر دعوا بسن. چون وااقعا دست خودشون نیست  و ناخواستس...

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
یعنی موقع غذا بلند میشد می‌رفت رفتم تلویزیون رو خاموش کردم جلو تلویزیون وایساده بود لجش دراومد جیغ ز ...

به جز رفتار طبیعی چیز خاصی ندیدم! 

بچه که نباید لوس باشه 

همیشه نباید گل و بلبل بود طبیعیه وقتی غذا نمیخوره پس تلویزیون هم نباید ببینه!

بچه سه ساله نیم سر گوشی؟؟؟ ابدا فقط آسیب به خودشه اصلا اجازه گوشی بهش ندید

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.