با شوهرم دعوا کردیم اونم منو زد دوبار زد تو سرم از خونه زدم بیرون رفتم خونه داداشم بعد زنگ ب شوهرم زدن بیا خونه براش شام درست کردن بعد شام گفتن مشکلتون چیه ولی طرف منو نگرفتن چون عصبانی بودم خیلی بد باهاش صحبت کردم جلو داداشم بعد اونا میگفتن توباید کوتاه بیایی اصلا براشون مهم نبود منو زده داداشم میگفتعصبی بوده الان چند روز اومدم خونه خودم ولی متنفرم از شوهرم هرچی داداشم و زنش هم زنگ میزنن دیگه جوابشونو نمیدم دیگه کاری ب کار شوهرم ندارم فقط ب خاطر دخترم ک چهارسالشه موندم و میگم فکر کن پرستارشی ولی دیگه نمیخوام با شوهرم حرف هم بزنم
همه خودشون مشکل دارن و حوصله مشکلات دیگران رو ندارن ، خوشیا برای خودتونه قهر و دعوا میکنید میرید خونه دیگران . بازم گلی به جمالشون که پیگیر هستن و زنگ می زنن
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره