2777
2789
عنوان

پسر داشتن خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 42 پست

اسی جان  درکت میکنم  

ولی اگه یه پدر یا مادر  مخصوصا پدر   حواسش به پسرش باشه 

محاله  ممکنه از راه به در بشه

پسر من ۱۱سالشه  کوچکترین  مسئله ی که اذیتش کنه میاد بهمون میگه 

حتی مسائل خصوصی 

همیشه  خداروبابتش شکر میکنم  

عزیزم همیشه خوب و بد هارو با پدرش براش  تعریف کن 

ان شاءالله خدا پسر سالم و صالح بهت بده

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه فرق نداره دختر دیدم از پسر بدتر

دخترا با هم دعوا و گیس وگیس کشی بعد زنگ میزنه به دوستاتون که فقط ی چاقو بیارید خودم میدونم چکار کنم،

بعد دیدم مادر دختره زنگ میزنم بهش کجایی دختره خودش زد به موش مردگی که زدنم و 😱

به نظرم خانواده خیلی تاثیر داره

والا بی بندو باری عرق و گل و سیگار رو دخترا آمپر چسبوندن،چقدر طرز فکرت بچگونس،کافیه یه سرچ تو نی نی ...

منم نگفتم دخترا نه

گفتم که دخترایی که تو خونواده خوب تربیت شن اکثرا خیلی خانومن 

یعنی درست تربیت کنی احتنالش کمه بد شه

اما اکثر پسرای اینجوری رو میبینم از خونواده های متین و ابرومندن

یعنی فقط تربیت خونواده کافی نیس 

تاثیر پذیری دختر خیلی کمتره همش میگم پسر دار شم کلی براش زحمت بکشم بعد بره تو این جامعه چی میخواد بش ...

فکر نمیکنی اینا همش  ساخته اشتباه ذهن خودته 

تو که تنها نمیخوای پسر دار بشی  ،چند میلیارد همینطور زندگی میکنن همشون باید   مثل شما فکر کنن که دنیا  پر   تبهکار ها میشه 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

بخدا قسم از پسر دار شدن وحشت دارم

اسی ولی من از دختر دار شدن  وحشت دارم🤦‍♀️

اونم به خاطر اینکه 

همیشه میترسم یه شوهر بی عرضه وبی احساس نصیبش بشه 

چون من عاشق دخترم  حتی یبار با همسرم راجبش حرف میزدم پسرم درومد گفت 

هرکی خواهرمو اذیت کنه  بی جا کرده   مگه من نیستم😅

حالا خواهرم نداره

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
دیگه فرق نداره دختر دیدم از پسر بدتردخترا با هم دعوا و گیس وگیس کشی بعد زنگ میزنه به دوستاتون که فقط ...

افرین خونواده تاثیر داره 

ولی دختری ک درست تربیت شه کمتر میره سمت این چیزا 

اما من دقت کردم برای پسر فقط تربیت خونواده کافی نیس باید خیلیییی شدید کنترل شه چون تربیتش تو جامعه کامل میشه

پسر همیشه یه پدر با جذبه میخاد تا درست. تربیت شه

آفرین دقیقا👌👌👌

اسی ولی من از دختر دار شدن وحشت دارم🤦‍♀️اونم به خاطر اینکه همیشه میترسم یه شوهر بی عرضه وبی احساس ...

عزیزم تو انتخابتون دقت کنید چرا همچین چیزی پیش بیاد این یه موضوع انتخابیه اصلا دخترتو شوهر نده 😂❤️

درست میگی نوجوون که بشن دنباله رو جامعه میرن ، برای همین باید حواس جمع باشن پدر مادرا . 

اما دختر داشتن هم خیلی سخته . 

تربیت که واقعا خیلیییی مهمه اما جامعه هم همینطور که گفتید تاثیر داره . 

باید تربیت درست رو والدین باد باشند . 

به نظرم تربیت خانواده خیلی مهمه . منم پسرای اشغال زیاد دیدم اما پسرای با اصالت هم زیاد دیدم که خودش میگه حالم از بوی سیگار و ... بهم میخوره ( جایی بوش بیاد ) ، هر جا می‌ره ماشاالله ماشاالله بهش میگن تربیت مادرشه