2777
2789

الان که رفتیم گفتیم مادرش بلایی به سرمون آورد اون سرش ناپیدا،بچه هه مشکل داره اول سال زده دماغ یکی رو شکونده انگار از پسش بر نمیان کادر مدرسه هی تشویقمون می‌کنن برید شکایت کنید حوصله دادگاه بازی ندارم ولی اومدیم شکایت کردیم واقعا آموزش و پرورش داره کجا میره؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشیدا برا چی حوصله شکایت نداری

مگ بچت و چشمش سر راه

برو بازرسی اداره شکایت بنویس

بهتر بگیم خانواده ها ب کجا دارن میرن ی، مشت وحشی، و تحویل مدارس، میدن

مگ مدرسه میتونه چپ ب دانش، اموز نگاه کنه اولیاش سریع شکایت میکننو زندان 

ب اونا چ

شکایت کنید بگید باراولش نیست مدیر مدرسه هم به عنوان شاهد معرفی کن که سال قبل هم همین اتفاق افتاده بو ...

اولای مهر زده دماغ یکی دیگه رو شکونده اونا هم شکایت کردن می‌گفتن بهمون گفتن دلش خواست دماغ بچتون رو شکوند

یعنی چی حوصله شکایت ندارم بچه ته ها! برو وکیل بگیر شکایت کن پزشکی قانونی برو نامه از مدرسه و آموزش پ ...

استرس دارم کلا از دعوا میترسم زنه صداشو انداخته بود رو سرش وحشت کردم

ببخشیدا برا چی حوصله شکایت نداریمگ بچت و چشمش سر راهبرو بازرسی اداره شکایت بنویسبهتر بگیم خانواده ها ...

بخدا سه روزه گیرم هی ببر دکتر،قطره بریز،مسکن بده 

بخدا سه روزه گیرم هی ببر دکتر،قطره بریز،مسکن بده

به قول یکی از کاربرا وکیل بگیر بعد دیه رو هم بگیر،تا دیر نشده پرونده تشکیل بدین که صدمه دیده.

به مدیر مدرسه بگید این کارهاشون تو مدارک پرونده مدرسه ثبت کنه،برای ثبت نام مدارس دیگه بشناسن این چجور بچه ای هست.