2777
2789
عنوان

اول صبح شوهرم عصبیم کرد با کارش

194 بازدید | 8 پست

کل شب رو درست نمیخابم چون اخرای بارداریمه بد دیر وقتم خابیدم ساعت نزدیک ۳بود ی ساعت پیش بیدارم کرد هرروز با بغل و بوس و اینا امروز تکونم میده بد دید خابم میاد خابیدم بد چن دیقه گرفته  ی جوری بغلم میکنه فشارم میده ک همه جام درد گرفت بد بهش میگم چرااینجوری میکنی میگه خب رابطه میخام میگم خب باشه باید اینکارو کنی گفت خودت میگی دوست دارم بغلم کنی فشارم بدی درصورتی ک فقط دستشو انداخته بود دور گردنم داشت خفم میکرد از اینور دیروز وقت نکرده بودم حموم برم خیلی چرک بودم اصلأ اول صبح با کلی درد کارشو انجام دادم و واقعأ الان عصبی ام قبلشم داشتم خاب میدیدم ی دختره بهش زنگ زده داریم دعوا میکنیم اه چ بد شروع شد روزم ببخشید ک انقدر واضح و با انرژی منفی حرف زدم خیلی اعصابم خرابه من از رابطه خیلی بدم میاد از قبل بارداریم اینجوری بودم کلأ الانم ک حس تجاوز بهم دست میده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی شوهر تحویلتون هم بگیره باز ی داستان درست میکنیی

تحویل ؟ آخرای بارداری در راستای نیاز خودش رابطه میخواد تحویل ؟ اذیت کردن تحویل ؟

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .