2777
2789

من دیشب رفتم خونه مادرشوهرم محل سگ‌نمیدادن مخصوصا پدرشوهرم

اماااا دامادشون میمیرن براااش بخداا اگه بگم از شوهرم بیشتر دوسش دارن دروغ نگفتم

مادرشوهرم براش میوه پوست میگیره 

چایی پیاره جلوش اونم هی سرش تو گوشیشه ب تخمشم نیست این تکجهات مادرشوهرم

پدرشوهرم رفت تشک خریده براش ک تو ماشیم اذیت نشه

بخدا ی هفته اونجا بودم هرچقدر ب من بی محبتی کردن محبتشون برا دامادشون بود

خیلی دوس دارم ب شوهرم بگم این مادرت ک براش میمیری این پدرت ک حرف تو حرفش نمیاری ببین چقدر برا دامادشون مردن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله پسر مردم برا دخترش خرج میکنه .ولی پسرش برای دختر مردم داره خرج میکنه .خیلی فرق داره .

خب این تو خیلی از خانواده ها هست داماد میاد انگار شاه وارد شده

دامادم محل کسی نمیده بازم دورشن

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

بله پسر مردم برا دخترش خرج میکنه .ولی پسرش برای دختر مردم داره خرج میکنه .خیلی فرق داره .

وااا

این طرز تفکر قدیمی از کجااا میاااد؟؟

بعدشم خدااشاهده ازوقتی ازدواج کردم بخاطر ی شرایط پسرشون ک شوهر منه بیکاره و منم سازگار بودم باهاش 

باید خیلییم خوب میبودن برام ک انقدر تحمل کردم

وااااین طرز تفکر قدیمی از کجااا میاااد؟؟بعدشم خدااشاهده ازوقتی ازدواج کردم بخاطر ی شرایط پسرشون ک شو ...

یک هفته نمون خونه شون . فاصله ت رو حفظ کن . اکثر خانواده های پسر دوست ایرانی عروس خار چشمه براشون

.

چرا میگین داماد و عروس😆من میگم پسر و داماد

پسر و داماد هم فرقه .

پسر واسه دختر مردم خرج میکنه .

داماد واسه دخترت .داماد پسر مردمه ها .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
چرااا؟بنظدم انقدر توجه کردنم جااالب نیست حالا بگی بخاطر دخترشونه من میگم شاید این رفتار باهث شه بگه ...

شاید تو خونه دخترشون رو اذیت میکنه . یا زود بهش برمیخوره و تلافی میکنه یا خانواده ش رفتار خوبی ندارن 

اکثر کسایی ک ب داماد باج میدن از ترس زندگی دخترشونه میگن با دخترمون خوب رفتار کنه

.

چرا میخوای رابطه شوهرت با خانوادشو خراب کنی معلومه داماد و پسر فرق می‌کنه داماد غریبه است ولی پسر مال همون خونه است  پسر وقتی می‌ره خونه باباش که نباید انتظار داشته باشه مادرش ازش پذیرایی کنه ولی داماد انتظار داره یعنی اینو نمیفهمین