2777
2789

بخدااا نزدیگ دو هفته بود نرفته بودپ 

خونه خودم انقور حالم خوبه انقدر ارامش داارم اما اونجا خدا خدا میکنم زودتر برگردم

همیشه هم منم حرف میزنم شوخی میکنم

پدرشوهر خیر ندیدم بخدا دیشب رفتم یک کلمه حرف نزد باهام

بعضیا میگن پدرشوهر چ حرفی داره با تو 

زن داداش خودم میره خونه پدرم بیشتر پدرم حرف میزنه باهاش تا مادرم

اصلا از نظر روحیی حالم خوب نیست وقتی میرم

خیلیی کلافه ام بخداا براشون غذابرده بودم اصلا نگفتن خوشپزه بود دستت درد نکنه

ب مادرشوعرم گفتم‌خوردین گف ما اونموقع غذا خورده بودیم دستت درد نکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا از نظر روحیی حالم خوب نیست وقتی میرمخیلیی کلافه ام بخداا براشون غذابرده بودم اصلا نگفتن خوشپزه ...

خب گفته ک دستت درد نکنه..حساس نباش خودتو ازار نده

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
من حرف میزنم کلا ادمیم دوس ندارم جایی باشم و حرف نزنم

خب شما اخلاقت اینه بعضی ذاتا کم حرفن یا شاید مشگلی داشتن...‌ اروم باش خوشت میاد خودتو ناراحت کنی؟پاشو ب کارات برس فراموش کن حال خوب برای خودت درست کن

ببین از این خود شیرینی‌ها نکن،هیچ وقت براشون غذا نبر،اونا لیاقت این حرفا رو ندارن،منم تازه عروسی کرده بودم قابلمه قابلمه غذا می‌بردم،هیشکی هم نمی‌گفت دستت درد نکنه الان دیگه کوفتم نمیدم بهشون،به درک که باهات حرف نمی‌زنه بهتر شماهم باهاش حرف نزن،برو تو اتاق دراز بکش با گوشیت بازی کن

هیچ وقت گدای محبت خانواده همسر نباش چون دریافت نمی‌کنی

وای بخداا این درد وااااقعی منه کاش میشد کیلومترهااا ازشون دووور بودم

اگر تازه عروسی درست میشه 

من خودم ۶ ساله ازدواج کردم ..تا ۳سال اول ازدواج هرروز خونه مادرش بود 

الان دیگه ماهی دوبارم با زور میره

یه جوری رفتار میکنه باهاممثلا پدرشوهرم ماشین داره اما همش شوهرم باید در خدمتش بااشه هم خودش هم زنش

شوهرت تک فرزنده ؟یا تک پسره،؟ تو خانواده های ایرانی خیلی معمول. عادیه... مگر اینکه دور بشین

منم اینطوری ام تنها نیستی 😓

من که برم که خونه مادرشوهرم اصلا انگار وجود خارجی برای اونا ندارم ! 

فقط پسرش ! باز پدر شوهرم میبینه مادرشوهرم به من محل نمی‌ده میاد کنارم بامن صحبت میکنه 😢 

خدا ازشون نگذره چقد دلمو شکوندن 🥺

کاش یکم به عروس هم توجه کنن بخدا کم زحمت نمیکشن 

انگار اصلا ماهارو نمیخوان