2777
2789
عنوان

کامتاتونو به مادرم نشون میدم

96 بازدید | 8 پست

البته حیف اسم مادر ولی خب .... 

مادرم اصن حرف حالیش نمیشه 

از ساعت ۷صبح داره داد و هوار میکنه 

با داد و هوار از خواب بیدار شدم 

فیلمشو گرفتم نشونش میدم میگم جرا داد میزنی 

میگه این کجاش داده 

قبول نمیکنه مشکل اعصاب دارع 

تروخدا یه نصیحتی چیزی بهش بگید 

کامنتاتونو نشون میدم بهش ❤️

عزیزم همه ی مامانا همینن...

ان شالله سایشون همیشه رو سرمون باشه 

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

خوب عزیزم از مادرتون بپرس چی میخان....چیکارتون دارن.....اون بنده خدا هم باهاتون کار داره صداتون میکنه جواب نمیدین،،میرین زیر پتو بنده خدا مجبوره با دادو بیداد بیدارتون کنه

وقتی صدای مامانت میاد سریه از رختخواب جهش بزن بیرون،بگو مامانجان چیکارم داری😊🌹🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب عزیزم از مادرتون بپرس چی میخان....چیکارتون دارن.....اون بنده خدا هم باهاتون کار داره صداتون میکن ...

نه منو صدا نمیزد 

داداشمو داره با دعوا بیدار میکنه بره مدرسه

منم با سرو صدای اونا از خواب یبار شدم

نه منو صدا نمیزد داداشمو داره با دعوا بیدار میکنه بره مدرسهمنم با سرو صدای اونا از خواب یبار شدم

خوب عزیزم..داداشت بلند نمیشه بره مدرسه....دیر شده....خوب چیکار کنه....خوب اگه دیر برسه سر کلاس ،مدیر،معلم میگه دفعه ی بعد که امدی با اولیا بیا......خوب بعد مامانت بره چی بگه؟؟؟!

بگه من عرضه ندارم بچمو صبح بیداردکنم و راهی مدرسه کنم.....بجای اینکع مامانتو توبیخ کنی،،،شما جوونی حوصلت بیشتره.....با داداشت حرف بزن.....شما صبح بلند شو داداشتو بیدار کن....بهش بگو مامان گناه داره....هر روز با‌حرص باید تورو بیدارکنه...شما برادرتو به زبون بگیر....حتما که نباید مامانتون بیدار کنه....

خوب عزیزم..داداشت بلند نمیشه بره مدرسه....دیر شده....خوب چیکار کنه....خوب اگه دیر برسه سر کلاس ،مدیر ...

نه گلم 

مشکل از ریشس 

ه وقت کردی ۴تا تاپیک قبلو بخون 

تا به عمق فاجعه پی ببری

مامان جونت حتما باید داروی اعصاب بخوره و با روش هایی به خودش آرامش بده تا کل خانواده از دستش راحت بش ...

مشکل اینجاس اصن قبول نداره مشکل داره 

حتی وقتی بهش میگم داد میزنی میگه من کی داد زدم ، اون کجاش داد بود 

حتی فیلمشو گرفتم نشونش دادم باز انکار کرد