2777
2789

هر روز میان میگن فلانی مسابقه برنده شده فاانی  مسابقه شطرنج برده و ….. 🥺🥺🥺🥺 موسیقی و نقاشی

من فقط کلاس شنا کزاشتمشون تا خالا و ورزش معم‌لی 

خیلی دلم گرفته🥺

دختر بزرگم و الان ثبت نام‌کنم به جایی میرسه؟ مسابقاتی چیزی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دختر بزرگم رو قبلا همه جور کلاسی فرستادم ژیمناستیک رقص ایروبیک و......همه رو نصف و نیمه گذاشت الان سه ساله فقط زبان میره دختر کوچکم رو تصمیم دارم فقط رقص بفرستم چون به شدت روحیه شون رو عوض میکنه 

تو کلاس دخترم بچه ها تا شب کلاس دارن انقدررر بچه هارو بیزی کردن من موندم اخه واقعا لازمه ؟ نقاشی ، سطرنج،  شنا ، تکالیف مدرسه،  رقص ، بسکتبال 

اینا کلاس یکی از دوستای دخترمه 

تو کلاس دخترم بچه ها تا شب کلاس دارن انقدررر بچه هارو بیزی کردن من موندم اخه واقعا لازمه ؟ نقاشی ، س ...

انقدر شلوغ نه اما باید دو سه تا کلاس بره بیکار باشه برای سرگرمیش ممکنه راه درستی انتخاب نکنه اما کلاس بره کلاسایی که دوست داره سرش گرم میشه فکر حاشیه نمیفته

تو کلاس دخترم بچه ها تا شب کلاس دارن انقدررر بچه هارو بیزی کردن من موندم اخه واقعا لازمه ؟ نقاشی ، س ...

نه اصلا لازم نیست کاملا اشتباهه

همش شوئه

چشم هم چشمی

همه رو نصفه رها میکنن به خودشون میان میبینن زمان های طلاییشون هدر شده

به هر چی که علاقه دارن بذار با هر چی خوشن یدونه باشه ولی تا آخر برن نتیجه ببینن

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦