نازجولیم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 2985 عنوان اونی که عکسمو اینجا گذاشتم پخش کرده 1040 بازدید | 73 پست میدونم میبینی تایپکمو خواهش میکنم التماست میکنم جون عزیزترین کست عکس منو پاک کن من غلط کردم یک عکس گزاشتم گه اینجوری شد دارم میمیرم شاید برای شما یک عکس ساده باشه ولی من خانوادم حساسن یک شوهر بد اخلاق عصبی دارم که تو روند طلاقیم اگه بفهمه میتونه ازم شکایت کنه خواهش میکنم پاگش کن اگه مردی اگه دختری التماست میکنم نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋 دیروز | 06:43 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک____تنها عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 2011 کجا پخش شده؟ میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم 🥲عاشقتم عشقم ❤💍
دخترک____تنها عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 2011 این آدما وجدان ندارن عزیزم سعی کن دیگه نذاری هیچوقت میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم 🥲عاشقتم عشقم ❤💍
نازجولیم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 2985 کجا پخش شده؟ اینستاگرام تنها من نیستم بیشتر خانماهای نی نی سایت عکسشون هست نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
mwmwm عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1030 اقا نکنید خانها نکنید این حق الناس هست بعدا واقعا سرتون میاد بترسید از اه مردم یه روز عکس خواهر و مادر و زن و دختر خودتونو بر میدارن مواظب باشید زمین گرده کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
z1z279 عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 33 اشکال نداره اگر شوهرت متوجه شد بگو نمیدونم، شاید گوشی ام حک شده،
نازجولیم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 2985 اقا نکنید خانها نکنید این حق الناس هست بعدا واقعا سرتون میاد بترسید از اه مردم یه روز عکس خواهر و ما ... دارم سکته مکنم بخدا غلط کردم اشکام بند نمیاد من تاحالا هیج جا عکس نزاشتم نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
شیواگل عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 3436 اینستاگرام تنها من نیستم بیشتر خانماهای نی نی سایت عکسشون هست مرد وقیحه😑💔 بعضیا خیلی بی وجدانن میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2031883
نازجولیم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 2985 چرا التماسش میکنی؟شکایت کن،اون میاد التماست میکنه نمدونستم اینجا چجوریه نمیدونستم نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
نازجولیم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 2985 اشکال نداره اگر شوهرت متوجه شد بگو نمیدونم، شاید گوشی ام حک شده، باور نمیکنه عکس قدی هست اندامم هست قیافم هست کاش فقط عکس صورتم بود نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
mwmwm عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1030 دارم سکته مکنم بخدا غلط کردم اشکام بند نمیاد من تاحالا هیج جا عکس نزاشتم نگران نباش آبجی با یه عکس کسی نمیتونه کاری بکنه هر جا هم بزاره شکایت کنی درش میارن پیس ناراحت نباش کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
دخترک____تنها عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 2011 اینستاگرام تنها من نیستم بیشتر خانماهای نی نی سایت عکسشون هست اینجا فایده نداره دایرکت بده بهش میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم 🥲عاشقتم عشقم ❤💍
نگو_مثل_اونام عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 11217 چرا مدیر این سایت شکایت نمیکنه ؟اونی که عکس ها را پخش کردی اگه پیام منو خوندی بترس از خدا و پاکش کن :/ یک صلوات برای درد های همه میفرستی ؟ اگه دوست داری
فرناز۱۰۱۰ عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 3632 خب که چی بشه تو نی نی سایت عکس قدی میزاری الان اینجوری به التماس بیوفتی!!!