2777
2789
عنوان

وای عذاب وجدان گرفتم🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 30 پست

استارتر عزیزم هرچی روی این موضوع حساس تر بشی و بخوای ازش دور بشی بدتر میشه و بیشتر وسوسه میشی...یک مدت برات مهم نباشه خودتو وبیخیال بگیر و سعی کن حواستو پرت کنی...بهتر میشه

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه باز اون لحظه که زل میزنی به اونجاشون نمیخندی چون بنده خداها اعتماد بنفسشون له میشه فک میکنن حتم ...

نه خب خندمم میگیره دیگهه

اول زل میزنم به اونجاشون بعد زل میزنم به چشماشون و بعد میخندم🤣🤡

کاربری دست چندنفره،🤍🦋
نه خب خندمم میگیره دیگههاول زل میزنم به اونجاشون بعد زل میزنم به چشماشون و بعد میخندم🤣🤡

زشته نکن

هروقت خواستی نگاه کنی چشمات و ببند و بخواب

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

به نظرم میتونه هیییییچ ربطی به تمایلات و علاقه نداشته باشه و صرفا یه عادت باشه. یا حتی بخاطر یک اتفاق ناگوار باشه. من میشناسم کسی توی خیابون مورد اذیت واقع شد و بعد از اون بدون اینکه بخواد اون قسمت رو نگاه میکرد که ببینه نکنه یه وقت مثل اون اتفاق، طرف دچار ن ع و ظ نباشه. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
بخوابم، توی خیابون چطور میشه خوابید عزیزم😂😐

://

منظور اینکه نکن همون لحظه حواست و پرت کن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

زشته نکنهروقت خواستی نگاه کنی چشمات و ببند و بخواب

مثلا وسط خیابون چطوری بخوابه😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
به نظرم میتونه هیییییچ ربطی به تمایلات و علاقه نداشته باشه و صرفا یه عادت باشه. یا حتی بخاطر یک اتفا ...

اون شخص خودمم و توصیه میکنم هروقت هر مردی تو خیابون ازتون هرچی پرسید، هررر سنی که داشت، مثلا آدرس پرسید یا ساعت کار پرسید یا هرچی، دقت کنید ببینید اونجاش بالا نباشه یا درحال خود... نباشه. این تجربه منه و هرکی بخواد فکر کنه من منظورم چیز دیگه ایه خیلی سطحی نگر و کوته بینه.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
مثلا وسط خیابون چطوری بخوابه😂

این یه اصطلاح شوخیه فک کنم ویدئوش و ندیدین😂