2777
2789
عنوان

اخلاق بد خونواده شوهر ک اذیتتون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 28 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولی ک گفتی واقعا بده من ب عنوان ی ادم ب شدت درونگرا بدم میاد ..دومی رو دقیق نگرفتم

منم چون درونگرام خیلی اذیت میشم با این موضوع

ببین مثلا ساعت دو ظهر تصمیم میگیرن حدودا سی نفر ادمو شام دعوت کنن

ساعت شیش عصر واسه شام دعوت بشن راحت و خوش و خرم میرن

نسبت به حرف و تیکه های احتمالی بی تفاوتن

نسبت به فرق گذاشتنای دیگران بی تفاوتن

صدشونو میذارن واسه کسی اما مثلا نهایتا پنجاه تحویل میگیرن

فوق العاده زحمتکش هستن ولی از نظر مالی حساب کتاب درستی ندارن( مثلا زمین اشتراکی داشته باشن با خواهر برادراشون براشون مهم نیست درصد بندی کنن و همه چیز مشخص بشه) به اصطلاح به مال دنیا چشم ندارن و متاسفانه این قضیه انقدر شدت داره که منو عصبی میکنه ( شاید من غیر عادی و مادی باشم) 

مثلا به یه شخصی یه شغلی سپردن که به اصطلاح براشون کار کنه و سودشو برداره با اینکه میدونستن طرف بیش از سودش بر میداره یا مثلا کمتر از حدی که باید انرژی میذاره بازم بی تفاوت بودن 

زیاد به قوانینی که ادما برای خودشون میذارن احترام نمیذارن مثلا من میگم خوشم نمیاد از فلانی و نمیخوام باهاش رفت و آمد کنم هزار و یک دلیل میارن که باید رفت‌و آمد کنیم 

چ رو مخ😑

خیلی خیلی!!

برادرشوهرم نامزد شد 

کل حرف اون یک سالشون درباره خانواده و بابای دختره بود

تا مینشیتیم شروع میکردن

فلان کار کرده فلان چیز خریده اینو درست کردن اون کارو کردن چه آدمای فلانین و ...

یه بار انقدر گفتن مهمون تو خونشون بود پا شد رفت

منم هی تحمل کردم 

آخرش به شوهرم گفتم قبل نامزدی داداشت درباره چی حرف میزدین؟

منم چون درونگرام خیلی اذیت میشم با این موضوعببین مثلا ساعت دو ظهر تصمیم میگیرن حدودا سی نفر ادمو شام ...

وای چ سخت ..حق داری والا ن تو مادی نیستی ادم باید حد و مرز داشته باشه درسته نباید زیاد مادی بود ولی خب حقتم مهمه 

مال منم ب شدت من زیاد رو نمیدم رو شوهرمم کار میکنم نگع هیچی ولی انچنان موفق نیسم

مابرای ماشینمون ردیاب وصل کردیم چون توکوچه میزاشتیم برامنیت بعدمادرشوهربرادرشوهرمم نصب کردن من باشوهرم حرف زدم ک حریم خصوصی نداریم دائم زیرنظریم برنامه روحذف کرد از گوشی مادرش خودش تعریفی نمیکنه از مسائل خونه ولی اونا دائم سوال پیچ میکنن گاها شنیدم ک شوهرم بهشون گفته کاردارم بیرون دقیق توضیح نداده ولی اونا خیلی پیگیرن مدام

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
مال منم دقیقا شوهرم نمیگه اونا سوال پیچ میکنن حرف میکشن از دهنش

مهم شوهرته اگر اخلاقش خوب هس قدرش بدون شوهرمن یکی دوتا اخلاق بدداره ک خوب بودنه ب چشمم نمیاد

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

اخلاق بدی ندارن 

فقط خیلی رفت و آمد و خبر گرفتن از همو دوس دارن ، که من اصلا خوشم نمیاد 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مال منم همینو دارن🥲

ولی خب چون با ما کار ندارن برام مهم نیست

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan