2777
2789

مغزم داره سابیده میشه یه ماهیتابه خریدم همش فکرمیکنم کهنه ی مردم رو خریدم ،چون فروشنده بهم گفت اگه ظرف کهنه داری بیار ازت میخرم ،میترسم اجناسش همون کهنه هاس که بازسازی شده

خوب اگرم باشه حالا دهنی که نیست هزارتا روکش میزنن و دمای زیاد 

ولی قیافه نو و دست دوم معلومه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی ظرف بازسازی شده خریدم؟

اصلا قابل فهمیدن نیست 

چون رویه قبلی ظرف رو کامل خراش میدن خام میکنن عین ظرفی ک رویه نداره روکش میزنن

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
خوب اگرم باشه حالا دهنی که نیست هزارتا روکش میزنن و دمای زیاد ولی قیافه نو و دست دوم معلومه

ن من پارسال بازسازی دادم بخدا اصلا معلوم نبود 

خیلی تمیز

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
بازم تصورش حالمو بدمیکنه ،چطور قابل تشخیصه؟

مال من زیرس معلوم بود از ته طرف 

و اینکه بازم میگم حساس نباش 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
وای کاش یکی میومد یه توضیح اساسی به من میداد

ولی من دیدم معازههاشون اکثر نو هم میفروشن شدکتی یا جنسای مختلف

مارک نداشت؟

زیرش کامل رنگ نشده بود؟یا منظورت اون قسمتی که چربی تجمع میکنه خوب تمیزنشده؟

معلوم بود قبلش سیاهه و باز رنگ زدن روش 

ولی دورش تمیز تمیز بود 

خدالعنتش کنه پس صددرصد بازسازی شده بهم فروخته ،حالم بهم خورد

چرا از جای معتبر نخریدی؟ بیشتر مغازه ها قابل کهنه نمیگیرن اونی ک میگیره دسته دوم هم میفروشه چون نصف سود داره