2777
2789
زدم بی بی دیروز اونم دوتا ولی منفی

اگه استرس واعصاب خوردی داشته بخاطر اونه چیزایی که من امتحان کردم جواب داده زردچوبه داخل اب حل کن سربکش  اب جعفری بشدت بدمزس اینم باید یه نفس بری بالا پیاده روی طولانی هم خیلی موثره زعفرونم که حتما خودت میدونی فقط زیاد نخوری داخل قوری چاییت کمی بریز

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر سردی هواس بدن ورحم هم سرد میشه پری عقب میفتهمنم بعد 11روزعقب انداخت باکلی درد و بدبختی امروزشد ...

ای بابا من قبلا اینجوری نمی‌شدم نمی‌دونم چرا این دفعه اینجوری ام 

حالا راستیتش من این ماه بدجور سرما خورده بودم البته بهش میگن کرونا برا همین تو این یه ماه حدود ۳۰ ، ۴۰ تا آمپول زدن بهم با ۱۰ تا سُرم 

فکر میکنم بخاطر این دارو هاس که اینجوری شدم 

یا حامله ای یا کیسته یا تنبلی داری یا رحمت سرد شده بیبی که منفی بود . سونو هم که رفته بودی حالا یه ح ...

این ماه کرونا که گرفته بودم حدود ۳۰  تا آمپول زدن با ۱۰ تا سرم 

بنظرت اینا تاثیر می‌زارن ؟

فکر میکنم بخاطر اون همه آمپول بوده

ممنونم, خداکنه واسه منم جواب بده

😘

میخوای محض اطمینان که بشی صبحم یه لیوان دیگه بخور 

تا عصر دیگه صدرصد پریودی 

ولی زیاد روی نکن 😁❤️

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این ماه کرونا که گرفته بودم حدود ۳۰ تا آمپول زدن با ۱۰ تا سرم بنظرت اینا تاثیر می‌زارن ؟فکر میکنم ب ...

اره خب واسه همونه پس سمت ما که بزرگترا میگن قرص و آمپول خون رو خشک میکنه میگن موقع پریودی سعی کنین قرص نخورین چون باعث میشه خون زیخته نشه و بمونه  حالا برای شما احتمالا عقب افتاده

...🥀🍂

اره خب واسه همونه پس سمت ما که بزرگترا میگن قرص و آمپول خون رو خشک میکنه میگن موقع پریودی سعی کنین ق ...

واقعا ؟ من الآنم قرص چرک خشک کن میخورم چون هنوز تو ریه هام مونده

دقیقا حسم میدونی چیه ، مثلا یهو حس میکنم دارم پریود میشم و شکمم درد میگیره و میگم الانه که خون بیاد ولی یهو برمیگرده تو انگار و نمیاد

ای بابا من قبلا اینجوری نمی‌شدم نمی‌دونم چرا این دفعه اینجوری ام حالا راستیتش من این ماه بدجور سرما ...

بله بله صدرصد بخاطر بیماریته نگران نباش

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
اگه استرس واعصاب خوردی داشته بخاطر اونه چیزایی که من امتحان کردم جواب داده زردچوبه داخل اب حل کن سرب ...

واقعا زرد چوبه تاثیر داره ؟

یادمه روز عقدم یهو دیدم دو سه قطره خون اومد گفتم پری شدم بعد مامانم گفت زرد چوبه بخور تا قطع شه منم خوردم و دیگ نشدم کلا و دقیقا یه ماه بعدش فهمیدم حاملم

واقعا زرد چوبه تاثیر داره ؟یادمه روز عقدم یهو دیدم دو سه قطره خون اومد گفتم پری شدم بعد مامانم گفت ز ...

برا من ایناکه گفتم تاثیر داشته ممکنه بدن شما جواب نده ولی چیزیکه مطمئنم برا هممون جواب میده بیخیالیه😂همینکه بهش فکر نکنی اصلا خیلب زود جواب میگیری