اگه استرس واعصاب خوردی داشته بخاطر اونه چیزایی که من امتحان کردم جواب داده زردچوبه داخل اب حل کن سربکش اب جعفری بشدت بدمزس اینم باید یه نفس بری بالا پیاده روی طولانی هم خیلی موثره زعفرونم که حتما خودت میدونی فقط زیاد نخوری داخل قوری چاییت کمی بریز
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
این ماه کرونا که گرفته بودم حدود ۳۰ تا آمپول زدن با ۱۰ تا سرم بنظرت اینا تاثیر میزارن ؟فکر میکنم ب ...
اره خب واسه همونه پس سمت ما که بزرگترا میگن قرص و آمپول خون رو خشک میکنه میگن موقع پریودی سعی کنین قرص نخورین چون باعث میشه خون زیخته نشه و بمونه حالا برای شما احتمالا عقب افتاده
اگه استرس واعصاب خوردی داشته بخاطر اونه چیزایی که من امتحان کردم جواب داده زردچوبه داخل اب حل کن سرب ...
واقعا زرد چوبه تاثیر داره ؟
یادمه روز عقدم یهو دیدم دو سه قطره خون اومد گفتم پری شدم بعد مامانم گفت زرد چوبه بخور تا قطع شه منم خوردم و دیگ نشدم کلا و دقیقا یه ماه بعدش فهمیدم حاملم