2777
2789
چرا چیشده نفسم

دورت بگردم من🤍

هیچی رفتن سینما با همدیگه ، یه تعارف خشک و خالی ام به من نزدن . من که صد در صد نمیرفتم ،کلاس داشتم ولی بخاطر شعور نداشتشون اعصابم واقعا خورد شد گریه کردم 

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم تااین سن وارد رابطه عاطفی نشدم اصلا و حریم خودم و دارم نمیگم مذهبی ام و‌‌‌‌‌...نه معمولی ولی حد ...

این حس جدیدم هم نسبت ب یکی هست ک فقط چند بار سلام کردیم بهم دوتامون مغروریم نسبت ب هم ولی نمیدونم چرا از روز اولی ک دیدمش انگار ب دلم نشست

منم تااین سن وارد رابطه عاطفی نشدم اصلا و حریم خودم و دارم نمیگم مذهبی ام و‌‌‌‌‌...نه معمولی ولی حد ...

سعی کن دوست پیدا کنی یه رفیق یا چندتا رفیق خوب خیلی حس بهتری داره تا اینکه نگران یه پسر بشی نمیدونم قهر کنه دعوا کنید بحث کنید حسودی کنی خیلی سخته و بنظرم ادم فقط ازدواج کنه اصلا وارد رابطه عاطفی نباشه 

من از شما کوچیکترم خیلی کوچیک تر

ازدواج کردم قبلش دوست بودیم همو میشناختیم ولی قبل ترش با چند نفر حرف میزدم و ته تهش ازت چیزای بد بد میخوان خیانت و بحث و قهرو...ادم حوصلش نمیکشه

من ترجیح میدم الان بری باشگاه روتین داشته باشی کار کنی مستقل شی و با دوستات وقت بگذرونی

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)

نه عزیزم بگو

باشه ...

آقا من ی دوستی دارم  تازه ازدواج کرده بود ....شب جمعه میشه این میره حموم نزدیک ساعت ۸ شب ک بیاد بیرون عملیات آغاز کنه 

آقا این گفت شیر آبو بستم با حوله خودمو خشک کردم  بعد لخت مادر زاد داد میزدم کجایی بپرم تو بغلش ...این میاد تو پذیرایی یهو میپره وسط جیغ میکشه عشقم من اومدم ....میبینه مادر شوهر پدر شوهرش تو پذیرایی نشسته بودن😂

آفرین دمت گرم واقعاهمه این کارا با هم؟!خیاطی درآمدش چطوره به نظرت؟یا بافتنی

نه نهههه فقط ناخون کارم عشقمممم ولی بلاگریو هم میخوام شروع کنم ولی از خودم چیزی نمیزارم از طبیعت و کافه و گربم و اشپزی و ناخون و این چیزا حداقل از اونجام در امد داشته باشم و قراره اموزش میکاپ ببینم و میکاپ ارتیست شم

ناخون رو من تو یه سالن کار میکنم وسط بازاره قشنگ تقریبا ماهانه در امدم ۲۰ تومن میشه 

مژه هم فکر کنم ۲۰ یا ۱۵ بشه

خیاطی هم که عالی تو اینستا پیج بزنی و سفارش قبول کنی خیلی زیاد ۳۰ یا ۴۰ یا بیشتر 

بلاگریم که میلیونیه

دورت بگردم من🤍هیچی رفتن سینما با همدیگه ، یه تعارف خشک و خالی ام به من نزدن . من که صد در صد نمیرفت ...

خدانکنه خوشگل من

وا چند وقته دوستید؟اونا باهم صمیمی ترن؟سردین؟

سعی کن دوست پیدا کنی یه رفیق یا چندتا رفیق خوب خیلی حس بهتری داره تا اینکه نگران یه پسر بشی نمیدونم ...

چند سالته گلدختر؟

رفیق دارم ،مستقل هم شدم 

منظورم از رابطه عاطفی 

یک مسیر عشقی که به ازدواج ختم بشه 

از دلایلی ک خواستگارمو رد میکنم اینه ک دوست ندارم معمولی ازدواج کنم 

از ی سمت وارد رابطه عاطفی نشدم چون دوست ندارم دوست دختر کسی بشم

خودمم معلوم نیست چند چندم باخودم 

هعی کار از فش گذشته دلم میخواد خونواده شوهرو قیمه قیمه کنم

منم منمممم😂😂

خوانواده ی شوهرم جنوبین بعد منو نمیخوان میگن زیادی سفیده چشماش ابیه ترسناکه زن باید پوستش تیره و چشم ابرو مشکی باشه بعد به رویییی خودم گفت خرابی 

چرا؟چون بیرون چندباری شالم افتادهههه ده اخه خجالت بکش زن 

این حس جدیدم هم نسبت ب یکی هست ک فقط چند بار سلام کردیم بهم دوتامون مغروریم نسبت ب هم ولی نمیدونم چر ...

پسر خوبیه؟بنظر خودت اگه وارد رابطه شی باهاش چجوری باهات رفتار میکنه؟

باشه ...آقا من ی دوستی دارم تازه ازدواج کرده بود ....شب جمعه میشه این میره حموم نزدیک ساعت ۸ شب ک ب ...

وااااااااااای وای وای وای وای نگوووو من به جاش اب شدممم

بعد چیشدددد

خدانکنه خوشگل منوا چند وقته دوستید؟اونا باهم صمیمی ترن؟سردین؟

عزیزمی🫂💕

۲ ساله عزیزم . نه بابا صمیمی نیستیم ، فقط همکلاسی ایم .

۶ نفری رفتن بیرون ، سه تاشون خیلی باهم صمیمین و ۳ نفر دیگه همینطوری رفتن

با یکی از همینا من ۶ ساله دوستم . انتظار داشتم حداقل اون بهم بگه 

اون روز هم یهو یکیشون وسط حرفاش سوتی داد ، یه گروه دارن و من و تو اون گروه اد نکردن

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

پسر خوبیه؟بنظر خودت اگه وارد رابطه شی باهاش چجوری باهات رفتار میکنه؟

اصلا نمیشناسمش اقتضای یک موقعیت الان همکار همیم 

ولی اون معلم نیست 

خلاصه چیزی ک دیدم ازش 

سنگین هست و محترم ،رفتارش متشخصه و توجهی ب دخترا نمیکنه