بازم خیلی خوبه قشنگمم دمت گرم😍انشاالله هر کار شروع میکنی موفق باشیآره پیج و اینا داشته باشیم خیلی م ...
قربون دل مهربونت بشم همچنین خانوم خوشگل💙💙
نصبش کن و از چیز های مفیدش استفاده کنننن پیج بزن یه هنری یاد بگیر بنظرم مژه یا ناخون هم تو سالن درامد زایی کن هم تو اینستا با مدلات و ویدیو هات مشتری جمع کن هم فالوور جمع کن پول توشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سال ها به دنبال کسی میگردی تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️🩹خوشحال میشم روح پدربزرگم رو به یک فاتحه دعوت کنید🙂✨
میشه یکی هم به سوال من جواب بده بخدا انقد تاپیک زدم دیگه روم نمیشه
من از شنبه قرص جلوگیری تموم کردم منتظر پریودم ولی پریروز رابطه داشتیم با جلوگیری طبیعی بعد من ساعت 5 عصر بجا اورژانسی 4 تا ال دی خوردم میگم احتمال بارداری هست یا نه ؟؟
سال ها به دنبال کسی میگردی تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️🩹خوشحال میشم روح پدربزرگم رو به یک فاتحه دعوت کنید🙂✨