2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 70 پست
برای پسرزایی

بله بلدم براخودم انجام دادم دوتاپسر پشت سرهم اوردم امانمیتونم تجویزکنم براکسی ممکنه نشه بعد بیای گله

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله بلدم براخودم انجام دادم دوتاپسر پشت سرهم اوردم امانمیتونم تجویزکنم براکسی ممکنه نشه بعد بیای گله

مطمینم هرچی که بلد باشی من انجام دادم. قول میدم. اما نتیجه عکس داد. من کم سن نیستم که با یک حرف پیش برم و بعدا بیام گله. چون ثابت شده برام خدا باید بخواد

مطمینم هرچی که بلد باشی من انجام دادم. قول میدم. اما نتیجه عکس داد. من کم سن نیستم که با یک حرف پیش ...

مرحله اول خدا بعدش خدا بازم خدا اما خود خدامیگه ازتوحرکت منم 41سالمه وتجربه هفت تابچه دارم

مطمینم هرچی که بلد باشی من انجام دادم. قول میدم. اما نتیجه عکس داد. من کم سن نیستم که با یک حرف پیش ...

شستشوباجوش شیرین انجام دادی؟ 

یا داروهای عطاری مثل قرص کمر زیره دارچین  فلفل سیاه پودر درخت نر نخل ووووو

کیت تخمک گذاری استفاده کردی تا تخمک گذاریت تاریخش دست باشه؟ 

راهایی که من میگمو اگه کسی انجام بده تا90درصد جنسیت مورد علاقش درمیاد به امیدخدا 

امابه شرطی که رحم زن اسیدی نباشه و نطفه مرد قوی باشه

بله بله بله میدونم باورت نمیشه

قرص کمر نروماده پودر درخت نخل فلفل سیاه  پودر دارچین البته همه رو باید خودت اسیاب کنی وزنجفیل   هنه رو اسیاب کردی  وتو خرما به اندازه نصف قاشق چایخوری ریختی  وگرد کردی وروزی پنج تا شوهرت و پنج تاخودت خودری؟؟؟