2777
2789
عنوان

❌️❌️تایپیکی که خداشکر تعطیل شد❌️❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 31 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عقل ندارن راحتن والا 

هرکسی اطرافم تو سن کم ازدواج کرده کارش به دادگاه و طلاق کشیده 

چرا؟ چون هنوز شخصیت طرف اصلاً شکل نگرفته وارد زندگی میشه هر روز معیار هاش عوض میشه خودش عوض میشه یهو میبینن وا ما شدیم یه آدم دیگه بعد زندگی بهم میریزه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

تو که اینقدر از تعطیل شدن تاپیکش خوشحالی ، چرا عیناً اون جملات رو نوشتی و تاپیک زدی؟

نظرش اشتباه و غیر علمی بود...

واقعا مطالعه روانشناسی و جامعه شناسی کار سختی نیست

به کجاتون فشار میاد اخه

چقدر عجیبید

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

حالا تو استفاده کناتفاقا هرچی زوتر ازدواج کنن بهتره

واقعا مطالعه روانشناسی و جامعه شناسی کار سختی نیست

به کجاتون فشار میاد اخه

چقدر عجیبید

درسته ولی برای همه اینطور نیست من کسیو میشناسم که که سنش بالاست ولی هنوز از لحاظ عقلی مثل پسر بچه هاست و به شدت دم دمی مراج هر لحظه یه چیز میخواد .... یعنی میخوام بگم کسی که شخصیتش دم دمی مزاج باشه هر چند سال هم بگذره همونه تغییر نمیکنه .... برعکس برادر همون شخص تو سن پایین ازدواج کرد درس نخونده از دبیرستان تو فکر کار بود بعد  دیپلم گرفت رفت سربازی اومد کار کرد زن گرفت زود الان ماشالله با این که تازه ۳۰ سالش شده ولی صاحب یه کسب و کار بزرگیه جوری که حتی پسر عمه پسر خاله های از خودش بزرگتر میان از این مشورت میگیرن در این حد دانا و عاقله...... 

میخوام بگم فقط سن جسمی شرط نیست سن عقلی خیلی مهم تره بعضیا زود میرسن و بعضیا خیلی دیر تر تو همه یکسان میست 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
نظرش اشتباه و غیر علمی بود...واقعا مطالعه روانشناسی و جامعه شناسی کار سختی نیستبه کجاتون فشار میاد ا ...

من توی اون تاپیک بودم و نظر مخالفم با استارتر رو اعلام کردم .

حرف من اینه وقتی یه تاپیک رو دوست ندارید و از تعطیلیش خوشحالید دیگه چرا باید باز راجع بهش تاپیک بزنید. توی روانشناسی این تضاد در رفتار رو چی میگن بهش؟

واقعا مطالعه روانشناسی و جامعه شناسی کار سختی نیستبه کجاتون فشار میاد اخهچقدر عجیبید

اوخ به گربه تو کوچه فشار اومد

بابا بیخیال جامعه شناس

خوبه خدا نیستین

چکار داری شاید یکی نظرش با تو فرق کنه

پس اون روانشناسی و جامعه شناسی بلد نیست 

چقدر بد

من توی اون تاپیک بودم و نظر مخالفم با استارتر رو اعلام کردم .حرف من اینه وقتی یه تاپیک رو دوست نداری ...

من تاپیک زدم که نظر درست و علمیو بگم شاید یکی به خودش بیاد

دو نفرم از گمراهی دربیاند و بچه هاشونو بدبخت نکنند خیلیه..

خیلی معلوم بود

عجیبه واکنشت

اوخ به گربه تو کوچه فشار اومدبابا بیخیال جامعه شناسخوبه خدا نیستینچکار داری شاید یکی نظرش با تو فرق ...

چقدر بیانتون بده

فقط میتونم بگم تاسفم براتون