2777
2789
عنوان

خانوما نوزاد دو هفته ای من چرا انقدر تنبله اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 32 پست
منم دخترم اینجوری بودتا یک ماهگی سعی کن هر دو ساعت بدیبعد اون دیگه قندش نمیوفته خودش گشنه باشه بیدار ...

عزیزم الان گرفتم بغلم کلی هم حرف زدم باهاش که بیدار شو فسقلی 

یه تکون یواش خورد و خوابید دوباره😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از روز اول همین بوده

یکم باهاش بازی کن یعنی دستاشو بگیر از هم باز کن به سمت پهلوها یکم پاهاشو خم کن ببین عکس العمل نشون میده ؟

اگه نشون داد اوکی هوشیاره داره استراحت میکنه 

لباسش خیلی تنش نکن گیج خواب میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

افت قند مال روزای اول تولده ،دیگه دو هفته شه ،ماشاالله خانومی شده برای خودش ،بچه رو بدخواب نکن

عزیزم مطمعنین؟نگرانی نمیذاره خوابم ببره بخدا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترمن بود که تاصبم پانمیشد بزور شیرش میدادم هربچه ای یجوریه دیگه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

یکم باهاش بازی کن یعنی دستاشو بگیر از هم باز کن به سمت پهلوها یکم پاهاشو خم کن ببین عکس العمل نشون م ...

چشم عزیزم دقیقا خیلی دقت میکنم به دمای هوای خونه و لباس تنش و...حالش خوبه فقط بیدار نمیشه شیر بخوره 

من میخوام‌پاشه شکشمو سیر کنه بعد بخوابه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم مطمعنین؟نگرانی نمیذاره خوابم ببره بخدا

اره پسر من روز تولد تو بیمارستان قندش افتاد ،خودم دیابتی بودم ،ولی دیگه تکرار نشد 

دخترم هم از همون هفته ی اول ۱۲ شب شیر میخورد ۴ صبح باز بیدار میشد ،البته شیرخشک میخورد

عزیزم بیدار نمیشه بچه ی شما هم بیدار نمیشد ؟چیکار میکردین؟

پوشک عوض کردن.

با دست نمدار پیشانیش رو ماساژ دادن.

ولی 2 ساعت کمه. حد رو به به 3 تا 4 افزایش بده 

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند.