2777
2789
عنوان

میذارید شوهرتون تا دیروقت بیرون باشه❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 51 پست
کلا فکر میکنم همونقدر که به فضای خونه و بودن با همسر احتیاج داریم به بودن با دوستامون هم احتیاج داری ...

اینو عادی میبینی یه مردی تا یک و دو شب با دوستاش بره ولگردی؟ اونم خفته ای دوبار مگه روز رو ازشون گرفتن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرم ۱۰ ساله همینه البته مسافرت اجازه نمیدم مشروب اینام نمیخوره ولی زمانایی  بود که تا ۱شب پیش دوستاش نمیدونم چه گ.....ی میخوردن اشتباه منو تکرار نکن عزیزم ۱۰ ساله با سه تا بچه عوض نشده الانم مثلا۱۰_۱۱ میاد. یادمه شب زایمان بچه دومم شب ساعت ۱نیم اومد منم بیدار بودم اومد دعوا کردیم گفتم یه امشبو زود میومدی بلکه من فردا رفتم مردم اونجا گفت بمیری هم مردی دیگه به من چه😒

مردای رفیق باز بی مسئولیتن 

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏

از من اجازه نمیگیره ک بخام بزارم یا نزارم زنوگیمون اینطوری شده ک زنگ میزنم میگم شب زود میای یا دیر اگه بگه دیرم نمیپرسم کجا برام عادی شده دیگه فقط میریزم تو خودم💔💔

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
ببین طلاق همیشه آخرین راههتا میتونی تلاش کن شاید درست شدولی حتما مواظب باش بچه دار نشی تا مشکلاتت رف ...

نمیشه خواهر این آدمی که زن تنهارو میذاره میره چنسال بعد هم میگه بچه پیشته تنها نیستی که باز میری پی گشتو گذار خودش

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
کاری نکرده منظورم اینه عادت کردم ب دیر امدناش یا رفیقبازیاش دیگه نمیپرسم ک دعوا را نیوفته

اشتباه میکنی من اگ به شوهرم چیزی نگم هرشب هرشب میره از ترس منه چندوقت یبار اونم با کلی دروغ میره

اشتباه میکنی من اگ به شوهرم چیزی نگم هرشب هرشب میره از ترس منه چندوقت یبار اونم با کلی دروغ میره

خب خوبه ازت میتزسه حداقل😅 شوهر من نمیترسه کار خودشو میکنه 

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤