2777
2789
چین حوصله اش که سر میره کرم میریزه

حوصله‌اش سر ترفته بی پول شده چندتا بانکش ورشکست شدن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
کل فامیلتون گرفتن!!!!عجببببببحالا هرکسی سرماخورد ربطش بدین به این بیماری و یک جو متشنج درست کنید ببی ...

باسرماخوردگی فرق داره اسهال واستفراغ و بی اشتهایی بچه داداشم گرفت بستریش کردن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کل فامیلتون گرفتن!!!!عجببببببحالا هرکسی سرماخورد ربطش بدین به این بیماری و یک جو متشنج درست کنید ببی ...

این حرف من نیست خالم وقتی با کل خانوادش بستری شد دختر بهش گفت آنقدر که چیزی رو نمی‌دونید فقط میگین یه نظر داده باشم 

زمان کرونا هم همینو میگفتین الکیه دروغه و….روزی هزار تاکشته میدادیم بعد😐

شاید باورت نشه یه زنه چند روز پیش میگفت کرونا اصلا وجود نداشت و اونهمه مرگ فقط از ترس و تلقین بود 

و به اعتقادش واکسن هاشم اب مقطر بود😶😑

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿
متنفرم ازش کشور مزخرف ،فقط کاش مدرسه ها آنلاین بشه

مدرسه انلاین فقط بدبختی مادراس

بچه تقریبا هیچ درسی رو نمیفهمه همش میافته رو دوش مادر

بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))                  خدا همیشه با منه.                                                         کاربری دست ۳ نفره
متنفرم ازش کشور مزخرف ،فقط کاش مدرسه ها آنلاین بشه

فعلا دنیا رو داره میچرخونه هر وقت کم بیاره ی ویروس میسازه بعد واکنشم عرضه میکن بهترین راه رو استفاده بدون جنگ چندهزار نفر رو ب کام مرگ میکشونه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
باسرماخوردگی فرق داره اسهال واستفراغ و بی اشتهایی بچه داداشم گرفت بستریش کردن

عزیزم

ده سال پیش هم بچه ی داداش من با همین علائم بستری شد

یک هفته ی تمام بستری بود خوب نمیشد ومرخص نمیکردن

من از خونه براش جوشونده ی بارهنگ وعرق نعناع بردم خورد فرداش خوب شد

همیشه همه مدل مریضی بوده،همه هم میگرفتن،خوب میشدن،ولی چون توجهی بهش نمیشد وهمه مطمئن بودن که خوب میشن،بدون استرس زندگی میکردیم

فعلا دنیا رو داره میچرخونه هر وقت کم بیاره ی ویروس میسازه بعد واکنشم عرضه میکن بهترین راه رو استفاده ...

چون از تو چین شیوع پیدا میکنه دلیل بر این نیست چین ساخته باشه!

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
شاید باورت نشه یه زنه چند روز پیش میگفت کرونا اصلا وجود نداشت و اونهمه مرگ فقط از ترس و تلقین بود و ...

اون دیگه کی بود😐😐😐اینهمه مرگ ومیر تلقینننن؟؟؟

رفیق هرنوعش،با هرنوعی گشتیم ودیدیم ک تهش با زخمی تنهاییم:)