2777
2789
عنوان

خانوم های متاهل بیاین سوال دارم

140 بازدید | 23 پست

چند روز میش بلاکش کردم 

برگشتیم دوباره بهم

نامزدمه 

عقدمون بعد عیده 

وقتی میرسه به من 

بایاش مریضه 

مانانش افسرده است باید زود بره خونه 

بعد امشب ساعت یازده بهش زنگ میزنم میگه رفتم خونه برادرزاده ام بهش توی درس هاش کمک کنم 

ریاضی محض خونده 

منم دندونم درد میکرد براش فقط نوشتم تو برای همه ملوان زبلی برای من نه 

شب که میشه مثل فیونا قایم میشی 

خانواده ات در حال نابودیه 

زود باید برگردی خونه 

من از دندون درد دارم میمیرم 

اول میگفت مال سرماهه 

بعد گفتم نه پوسیده 

گفت برو فلان جا ارزونه 

گفتم من قصد ندارم ایدز بگیرم 

میدونی چند نفر با دندون پزشکی ایدز گرفتن و پنیر مجانی توی تله موش فقط پیدا میشه و هیچ ارزونی بی حکمت نیست 

بعد بهش گفتم من با این وضعیت مالیم و زندگیم دندون دردم چی بود همینم کم بود 

برام ادرس معطب خصوصی دکتر فرستاد گفت برو اونجا هزینه اشو من میدم 

گفتم لازم نکرده مسکن میخورم .گفت دندونت میافته 

گفتم به درک 

بعد گفت کلا تو دو راه داری یا برو اونجا یا برو معطب دکتر 

حالا به نظرتون برم معطب دکتر خصوصی پولشو بدم اون بده ؟

هرچند رابطه امون بده 

بعدا سرم منت میزاره 

میگه فلان کار کردم اینو کردم توام منو درک کن بچه ننه ام خونه اتو کردم توی شیشه

و اینکه دست خودم نیست 

کیته ی شب تولدم و روز هایی که میخواستم کنارم باشه ولی مادر شوهرم نذاشت رفته توی دلم 

همش با حرفام اونو ازار میدم 

میترسم رابطه ام نابود بشه ولی دست خودم نیست میخوام سر به تنش نباشه وقتی یاد اون حس هایی که باعث شد داشته باشم میافتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا شو عقد نکن😐

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

خدایی معطب؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

امیدی به بازسازی رابطتون هست؟

بشین باهاش حرف بزن بگو منم نیاز دارم یه موقع هایی تو کنارم باشی ولی انگار تو اینو نمیخوای 

درسته پدر مادرتن منم نمیگم ازشون دور شو ولی ما الان نامزدین باید بیشتر باهم وقت بگزرونیم

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
چه ادمی هستی که انقدر عیب و ایرادای خانوادشو‌میکوبی سرش .به جای اینکه مرحم زخمش بشی دومتر هم زبونت د ...

کی مرحم زخم من میشه 

من نیاز به حضورش توی زندگیم دارم

نه این مدلی 

یک بار نمیاد به مامانش بگه مامان من بیرونم با زنم انقدر زنگ نزن 

کی مرحم زخم من میشه من نیاز به حضورش توی زندگیم دارمنه این مدلی یک بار نمیاد به مامانش بگه مامان من ...

خب زنگ میزنه که میزنه مگه چیه اینطوری نه با این اقا نه با هیچکس دیگه نمیتونی زندگی کنی هااا از من گفتن بود...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان مشکل دندونته یا نامزدت ؟

مشکل اینه نمیدونم بزارم کمکم کنه یا نه 

به منت بعدش میارزه یا نه 

اگه بگم باشه بده 

بعدش هر موقع میگم منو دوست نداری تو فقط به فکر خانواده اتی 

حتما میاد اینو میزنه توی سرم 

امیدی به بازسازی رابطتون هست؟بشین باهاش حرف بزن بگو منم نیاز دارم یه موقع هایی تو کنارم باشی ولی انگ ...

همش بهم میگه تو صبر کن درست میشه .ولی درست نمیشه 

بهش ده دور گفتم میگه میدونی ادم ها پیر میشن بچه میشن 

درکم کن 

من فقط همین پدر مادرو دارم 

ولی بهتر میشم